@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

ALFA II 2 – Downlighter Dali Authentiek

 59,95 excl.BTW |  72,54 incl BTW.

Snelle levertijd
 • Watt 9-15W
 • Kelvin 3CCT 3000K/3500K/4000K
 • Lumen 1080-1800 lm
 • CRI > 90
 • Materiaal Metal, PMMA
17 19 +€ 9,95 24 +€ 15,00
,

Downlighter Dali

ALFA II – Inbouwarmatuur

Downlighter Dali met IP54-bescherming, lichtkleurschakeling en regelbaar vermogen. Lichtbron – COB LED. Behuizing van metaal, radiator van aluminium, prismatische satijnen diffuser met lage verblindingsindex. Verkrijgbaar in 3 maten en in wit. Gebruik – algemene verlichting bestemd voor residentiële of commerciële ruimtes (bedrijfsruimtes, gangen, kantoren, ingangszones, verlichting van kamers, kantoren…).

Waarom kiezen voor een downlighter die DALI aangestuurd is?

Het kiezen voor een LED downlighter Dali (Digital Addressable Lighting Interface) aangestuurd is, biedt verschillende voordelen en kan een slimme keuze zijn, vooral in commerciële en grotere residentiële ruimtes. Hier zijn enkele redenen waarom je voor een Dali-aangestuurde LED downlighter Dali zou kunnen kiezen:

 1. Flexibele verlichtingsregeling: Dali is een digitaal verlichtingssysteem dat individuele controle biedt over elke LED downlighter. Hierdoor kun je de verlichting eenvoudig aanpassen aan je behoeften en de gewenste sfeer creëren. Met Dali kun je de helderheid van elke downlighter afzonderlijk regelen, groepen van downlighters maken en zelfs tijdschema’s programmeren voor automatische aanpassing van de verlichting.
 2. Energierendement: Dali-aangestuurde LED downlighters maken het mogelijk om de verlichting precies af te stemmen op de behoefte van een ruimte, waardoor overmatig energieverbruik wordt vermeden. Je kunt de helderheid verminderen in gebieden waar minder verlichting nodig is, waardoor energie wordt bespaard en de operationele kosten worden verlaagd.
 3. Lichtscènes en aanpassing: Met Dali-technologie kun je lichtscènes creëren die passen bij verschillende activiteiten of gelegenheden. Of het nu gaat om een presentatie, een vergadering, een ontspanningsruimte of een winkelomgeving, je kunt de verlichting eenvoudig aanpassen aan de specifieke behoeften van de ruimte.
 4. Integratie met gebouwbeheersystemen: Dali is een open protocol, wat betekent dat het compatibel is met verschillende gebouwbeheersystemen. Hierdoor kun je de Dali-aangestuurde LED downlighters integreren met andere systemen, zoals klimaatregeling, zonwering en beveiliging, om een volledig geïntegreerd en intelligent gebouwbeheersysteem te creëren.
 5. Eenvoudige installatie en configuratie: Dali is ontworpen als een plug-and-play-systeem, waardoor de installatie en configuratie van de Dali-aangestuurde LED downlighters relatief eenvoudig zijn. Het is niet nodig om extra bedrading te installeren, wat tijd en kosten bespaart tijdens het installatieproces.
 6. Toekomstbestendigheid: Dali-technologie wordt algemeen erkend als een van de toonaangevende standaarden voor digitale verlichtingsregeling. Door te kiezen voor Dali-aangestuurde LED downlighters, zorg je ervoor dat je investeert in een toekomstbestendig systeem dat klaar is voor verdere ontwikkelingen in verlichtingstechnologie.

Kortom, het gebruik van een Dali-aangestuurde LED downlighter biedt flexibiliteit, energie-efficiëntie, aanpasbaarheid en integratiemogelijkheden met andere systemen. Het stelt je in staat om de verlichting op maat aan te passen aan de behoeften van je ruimte, waardoor je niet alleen energie bespaart, maar ook een comfortabele en aantrekkelijke omgeving creëert.

Materiaal

,

Wattage

, , ,

Stralingshoek

Levensduur

CRI

Voltage

Kleur

Scroll naar boven