.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.
Uitverkoop!

Ancona – ledverlichting – plafondlamp – 1

Oorspronkelijke prijs was: € 49,95.Huidige prijs is: € 39,96. excl.BTW |  48,35 incl BTW.

Snelle levertijd
,

Productinformatie ancona plafondlamp

 

Ancona Maxi E27 25316132 1 1

Deze plafondlamp kenmerkt zich door zijn minimalistische en klassieke ontwerp, waardoor het naadloos in diverse interieurstijlen past. Met een E27 lampvoet biedt het de flexibiliteit om een lamp naar keuze te installeren, waarbij de dimbaarheid optimaal is wanneer je een dimbare lamp gebruikt. Hierdoor kun je de lichtintensiteit aanpassen aan je behoeften en de sfeer in de kamer creëren die je wenst.

Wat betreft de IP-graad, is dit armatuur gewaardeerd op IP44-43, wat aangeeft dat het geschikt is voor gebruik binnenshuis in vochtige omgevingen. Het materiaal waaruit het is vervaardigd, is metaal, wat niet alleen duurzaamheid en stevigheid garandeert, maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan het ontwerp.

Kortom, dit armatuur combineert esthetische eenvoud met praktische functionaliteit, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor binnenverlichting, vooral in ruimtes zoals badkamers, waar vochtbestendigheid en sfeer belangrijk zijn. Het minimalistische ontwerp en de dimbaarheid bieden een veelzijdige verlichtingsoplossing voor diverse interieurs.

De Ancona plafondlamp is een stijlvolle verlichtingsoplossing met zachte lijnen, die een vleugje elegantie toevoegt aan elke ruimte. Wat deze lamp echt bijzonder maakt, is zijn veelzijdigheid en duurzaamheid, waardoor hij uitstekend geschikt is voor gebruik in natte ruimtes zoals badkamers.

De Ancona lamp past zich moeiteloos aan in verschillende interieurs en biedt talloze toepassingsmogelijkheden in uw huis. Of u nu op zoek bent naar een plafondlamp of een wandlamp, de Ancona kan beide rollen vervullen. Dit maakt hem ideaal voor diverse ruimtes, of het nu gaat om de badkamer, de keuken, de woonkamer of zelfs de slaapkamer.

Deze lamp combineert esthetische aantrekkingskracht met praktische veelzijdigheid en is daarmee een waardevolle toevoeging aan uw interieur. Of u nu de voorkeur geeft aan plafondmontage of wandmontage, de Ancona plafondlamp past zich aan uw behoeften aan en zorgt voor een sfeervolle verlichting in elke ruimte waar u hem plaatst.

Dit product heeft het itemnummer 25316132 en wordt geïdentificeerd met de EAN-code 5701581277274 en het TUN-nummer 1456141. Het is ontworpen voor gebruik binnenshuis, met name in de badkamer, waar het zorgt voor functionele en stijlvolle verlichting.

Deze lamp is specifiek een plafondlamp, ontworpen door Nordlux, met een E27 lampvoet. Hierdoor heb je de vrijheid om een geschikte E27 lamp naar keuze te selecteren om in de armatuur te plaatsen. Het heeft een IP-graad van IP44-43, wat betekent dat het geschikt is voor gebruik in vochtige omgevingen en een goede bescherming biedt tegen invloeden van vocht en water.

De maximale lampvermogenscapaciteit van deze plafondlamp bedraagt 2x40W, en het behoort tot Klasse 1 (aardcontact) voor extra veiligheid. De lamp is dimbaar, maar dit vereist het gebruik van een dimbare lamp. Het ondersteunt geen parallelle verbindingen. De spanning voor deze lamp is 230V.

Het materiaal van de behuizing is metaal, terwijl het secundaire materiaal glas is, specifiek opaal wit glas. De kleur van de behuizing is geborsteld staal, wat een moderne uitstraling geeft. De kabel van deze lamp is niet vervangbaar, en het is niet geschikt voor installatie in een omgeving aan zee. Het is ook niet FSC-goedgekeurd en kan niet direct in de isolatie worden gemonteerd. Het netto productgewicht van deze lamp is 1.109 kg, en de lichtbron is niet inbegrepen, wat betekent dat je apart een geschikte lamp moet aanschaffen. Kortom, deze plafondlamp combineert stijlvol design met praktische functionaliteit voor gebruik in de badkamer, en biedt de mogelijkheid voor dimbaarheid met de juiste lampkeuze.

Voor meer informatie kunt u verder blijven kijken op onze site:

http://www.whyled.nl

En ook op onze facebook:

(3) Facebook

IP Waarde

Wattage

Fitting

Voltage

Scroll naar boven