Industrieweg 5e NL-5262 GJ  Vught


OFFICE LIGHTING

WAREHOUSE LIGHTING

RETAIL & HORECA

EMERGENCY & EXIT

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment

Easy Fit Lijnverlichting. In bestaande lichtlijnen alleen de verlichtingsmodule vervangen in LED. WhyLed levert dit voor de volgende merken; Philips, Ridi, Trilux, Veko, Regiolux, Siteco, Fluolite, Norton, LudwigLeuchten. Verder betaat ook de mogelijkheid om een complete nieuwe lichtlijn te laten monteren.

Zijn uw TL-armaturen aan vervanging toe of wilt u een upgrade in kwaliteit en uitstraling? Dan zijn onze LED-Panels een uitstekende oplossing. De besparing in stroomverbruik is meer dan 50% en de levensduur wordt met een factor 10 verlengd.

Eenvoudig toe te passing in de bestaande rail constructie. Leverbaar in zwart/wit of grijze uitvoering.

Vooral in bijzondere situaties is verlichting van groot belang voor de veiligheid in uw organisatie. Bij stroomuitval wordt de noodverlichting automatisch ingeschakeld voor een periode van 3 uur. Continu ingeschakeld is eveneens mogelijk. Het verbruik is slechts 3 Watt per uur.

Onze Ronde panels of Down Lighters zijn 1 op 1 om te wisselen in bestaande systeemplafonds.

Wij leveren ze plug & play bij u aan.
Leverbaar in diversen tinten wit.
Besparingen tot 70 % mogelijk.

Toepasbaar in magazijnen, dockingstations, clearooms en parkeergarages. Max. 12.000 Lm

Vervang de lichtbron in bestaande (design) armatuur eenvoudig door een LED-Lamp. Nu ook leverbaar in sfeervolle warme kleuren. U ziet het verschil niet, maar u merkt het in de elektriciteitsrekening. (E14, E27, GU10, GU5.3, AR111, PL-serie).

LED-Tubes kunnen de lampen in uw bestaande armaturen moeiteloos vervangen. In stroomverbruik leveren ze een directe besparing op van 50% tot 65%. Bovendien is de levensduur van een LED-Tube wel tien keer langer dan die van een conventionele TL-buis.

Tunnel of straatverlichting zijn er in diversen soorten en maten. Ze zijn leverbaar in 30 Watt LED tot 300 Watt LED. Verder zijn verschillende lichtkleuren hierin leverbaar. Groen, Geel, Warm wit, Daglicht.


Onze LED-Ceiling / Bulk collection is ook leverbaar in lage wattages (vanaf 5 Watt). Verder kunnen ze worden voorzien van Licht / Donker sensor en/of Emergency unit.Gezien de enorme mogelijkheden m.b.t. LED-Strips, verzoeken wij u contact met ons hierover op te nemen.

Zijn uw TL-armaturen in het magazijn aan vervanging toe? Dan zijn onze LED-Tri Proof-modellen een uitstekend alternatief. De Tri Proof-modellen hebben slagvastheidswaarde waarde 9 (hufterproof). Hierdoor zijn meerdere toepassing mogelijk.