Telefoon: +31(0)73 - 785 49 04 | E-mail: info@whyled.nl | Contact

Telefoon: +31(0)73 - 785 49 04 | E-mail: info@whyled.nl | Contact


Vanaf 2021 slaan NordLux en WhyLed de handen ineen. Dit op het gebied van badkamerverlichting.

Wie is NordLux:

NordLux levert al sinds 1977 kwaliteitsverlichting tegen aantrekkelijke prijzen. Hun passie is om mensen te inspireren en het beste uit de verlichting te halen. Simpel gezegd, zij streven ernaar bij te dragen om het leven van mensen te veranderen in iets beters door middel van onze verlichting. De Deense traditie en passie voor geweldige verlichting maakt het dat hun een breed scala aan producten kunnen leveren. Met een combinatie van duurzame kwaliteit, geweldig design, unieke functionaliteit die gemakkelijk te gebruiken is.

NordLux verlicht de wereld al in meer dan 50 landen en komt nu ook naar Nederland.

Badkamer assortiment:

Met een uitgebreid badkamer assortiment is NordLux een van de grote verkopers op dit gebied. Namens Nordlux mogen wij hun badkamer assortiment gaan verkopen in Nederland.

Bij het inrichten van de badkamer draait het vooral om het combineren van functionele verlichting en een mooi design dat een eenheid creëert tussen alle elementen in de kamer. De juiste lamp moet dus zorgen voor een goede verlichte ruimte, de juiste sfeer en stijl.

Doormiddel van het ruime assortiment heb je genoeg keuze en kun je vele verschillende thema's toepassen in de badkamer, helemaal naar jouw smaak en stijl.