.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

BACK-LIT PANEEL | EUROPA | 60X60CM | 30W

Snelle levertijd
  • 30 Watt
  • 135 lumen per watt
  • UGR 17
  • Incl. stekker
  • 5 jaar garantie

Product omschrijving

Een back-lit paneel zorgt voor een perfecte verdeling van het licht omdat de leds over het paneel verspreidt liggen. Het licht wordt vervolgens doormiddel van lenzen gelijkmatig verdeeld. Het back-lit paneel LEDA is hierop geen uitzondering. Dit heeft als voordeel dat de verjaring van een back-lit paneel langer duurt dan bij een side-lit paneel. Hierdoor voorkom je vlekken in het paneel. Verder verhoog je met een Back-lit paneel ook de levensduur van de LEDs. De levensduur is langer omdat de leds verder uit elkaar zitten dan bij een traditioneel side-lit paneel waardoor de LEDs beter kunnen koelen. Dit product is dimbaar te maken door een andere dimbare driver aan te sluiten. Dit led paneel wordt geleverd inclusief externe (niet dimbare) driver en 1.5m snoer met euro stekker.

Prestaties

Het back-lit paneel beschikt over een krachtige efficiënte led driver die 135 lumen per watt genereert. Met het wattage van 30 watt heb je weinig led panelen nodig om grote ruimtes te verlichten. De totale lichtopbrengst van het led paneel is 4050 Lumen. De levensduur van een LED paneel is met 50.000 branduren zeer lang.

Lichtweergave

Dit LED paneel is verkrijgbaar in een 3000K, 4000K en 6000K-variant. Hierdoor kies je de lichtkleur die het beste past bij de ruimte. De lichtkleur 3000K is uitermate geschikt voor algemene ruimtes, ontvangstruimtes, kleedkamers en basisscholen. De lichtkleur 4000K is geschikt voor klaslokalen, kantoorruimtes en kapsalons. 6500K licht is juist weer geschikt voor magazijnen, werkruimtes en de industriële hallen. De led panelen worden ingebouwd en zijn uitermate geschikt voor veel verschillende werkplekken. De UGR-waarde van het paneel is met 17 laag waardoor het paneel geschikt is voor grotere openbare ruimtes, klaslokalen of kantoren. De CRI-waarde van 80 betekent dat de kwaliteit van het licht zeer goed is. Met een gradenbundel van 120º is de stralingshoek zeer breed. De brede stralingshoek maakt het mogelijk om grote ruimtes gelijkmatig te verlichten. Hierdoor zijn er slechts een klein aantal panelen nodig om jouw werkplek te verlichten. De led panelen worden ingebouwd in het plafond en zorgen voor een strakke en professionele afwerking.

Garantie

Dit kwalitatief hoogwaardige paneel heeft een garantietermijn van maar liefst 5 jaar waardoor je verzekert bent van een kwaliteitspaneel.

Lichtkleur

Scroll naar boven