@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

BACK-LIT PANEEL RGB+CCT 60X30CM 

 66,65 excl.BTW |  80,65 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 24 Watt
  • 100 lumen per watt
  • UGR<22
  • 50.000 branduren
  • 5 jaar garantie

Beschikbaarheid: 480 op voorraad (kan nabesteld worden)

, , ,

Product omschrijving

BACK-LIT PANEEL RGB+CCT 60X30CM

Met deze RGB+CCT LED-paneel pas je eenvoudig de kleur van het licht aan, aan de ruimte. De kleuren zijn eenvoudig aan te passen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Het RGB+CCT paneel maakt gebruik van lenzen die zich achter in het paneel bevinden, hierdoor wordt het licht evenredig verdeelt over het gehele paneel. Hierdoor geeft een back-lit paneel een mooier resultaat dan een side-lit paneel. Een van de vele voordelen van een back-lit paneel is dat er minder sprake is van verjaring waardoor zichtbare vlekken ontstaan op het paneel. Met een back-lit paneel haal je een paneel in huis met een hogere levensduur dan een side-lit paneel. De leds van een back-lit paneel zitten namelijk verder uit elkaar dan een traditioneel side-lit paneel waardoor de leds beter koelen.

Dit kwalitatief hoogwaardige paneel heeft een garantietermijn van maar liefst 5 jaar waardoor je verzekert bent van een kwaliteitspaneel.

Dit led paneel word geleverd inclusief externe driver en 1.5m snoer met euro stekker.

Lichtweergave

Het paneel kan licht weergeven tussen de 2700K- en 6500K. Hierdoor is het paneel in veel situaties uitstekend toepasbaar.

Flikkervrij paneel

Het paneel is van een hoge kwaliteit. Het paneel geeft geen flikkeringen weer waardoor er sprake is van een stabiele lichtweergave.

Efficiënte led driver

Door de efficiënte led driver behaalt het RGB+CCT paneel een lumen per watt verhouding van maar liefst 100 lumen per watt.

IP-Waarde

Dit product heeft een IP-waarde van 20, dit betekent dat dit product aanraakbestendig is. Hierdoor is dit product geschikt voor iedere droge ruimte.

Dimmen

Dit product is dimbaar te maken. Om dit product te dimmen moet u de meegeleverde driver omwisselen met een dimbare driver.

UGR-Waarde

De UGR geeft aan wat de verblinding onder een bepaalde hoek is. Voor de UGR waarde geldt dat hoe lager hoe minder het product verblindt. Dit product heeft een UGR waarde van <22, dit betekent dat dit product geschikt is voor fijn industrieel werk.

CRI

Dit product heeft een CRI waarde van 80Ra, dit betekent dat de kleurweergave van het licht goed is.

Bedrijfstemperatuur

Breedte (mm)

CRI

Gradenbundel

Hertz

IP Waarde

Keurmerken

Led Chips

Lengte (mm)

UGR

Voltage

Wattage

Scroll naar boven