@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Uitverkoop!

Whyled – ceiling light – 4000k – Wit

Oorspronkelijke prijs was: € 29,95.Huidige prijs is: € 19,95. excl.BTW |  24,14 incl BTW.

Snelle levertijd

Beschikbaarheid: 220 op voorraad

Ceiling light

Met onze hoogwaardige LED Driver en Downlight haal je de perfecte verlichtingsoplossing in huis. Deze LED Driver is naadloos verbonden met de lamp via een 30 cm lange kabel, waardoor je optimale flexibiliteit hebt bij de installatie. De stroomtoevoer vanuit de driver reikt over 15 cm, wat zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde aansluiting.

Eén van de meest opvallende kenmerken van deze Downlight is het gebruik van een constante stroom driver. Dit betekent dat je geen last zult hebben van hinderlijke flikkeringen in je verlichting. In plaats daarvan krijg je een zacht en gelijkmatig licht dat je ruimte prachtig verlicht. Dankzij deze technologie profiteer je niet alleen van een verblindingsvrij licht, maar ook van een indrukwekkende lichtefficiëntie en een laag stroomverbruik. Dit maakt de LED Driver en Downlight niet alleen een verstandige keuze voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke straling, want deze LED Downlight straalt geen UV- of IR-straling uit. Het is een veilige en duurzame keuze voor elke ruimte in je huis of kantoor.

Het installeren van deze LED Driver en Downlight is een fluitje van een cent. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp kun je snel en eenvoudig genieten van de voordelen van hoogwaardige LED-verlichting. Transformeer je ruimte met een helder en gelijkmatig licht zonder gedoe.

Kies voor onze LED Driver en Downlight en ervaar de toekomst van verlichting vandaag nog. Maak je ruimte comfortabeler, energiezuiniger en stijlvoller met deze innovatieve verlichtingsoplossing.

Kabellengte

Kleurtemperatuur

Kleur

Scroll naar boven