.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

Ciro Set 2 – Luxe Hanglamp set

 517,00 excl.BTW |  625,57 incl BTW.

Snelle levertijd
 • 5 jaar garantie
 • 2CCT 3000K/4000K
 • Ø.600 + Ø.800 mm x h40 mm x D.2500 mm
 • CRI > 90
 • 7000lm
,

Luxe Hanglamp set

Een set van twee exclusieve ronde hanglampen, bedoeld voor binneninstallatie in een zeer dunne, elegante vorm. Lichtbron – SMD-LED. De lamp is gemaakt van aluminium, de opalen diffuser is gemaakt van PMMA. Uitvoering in zwart, wit en goud. Gebruik – algemene verlichting bedoeld voor residentiële of commerciële ruimtes (eetkamer, woonkamer, slaapkamer, entreeruimtes, keuken, receptie, vergaderruimtes).

Het kiezen voor 2 cirkelvormige hanglampen in plaats van andere verlichtingsopties kan verschillende redenen hebben, afhankelijk van je specifieke behoeften en smaak. Hier zijn enkele mogelijke redenen waarom mensen voor 2 cirkelvormige hanglampen zouden kunnen kiezen:

 1. Esthetische redenen: Cirkelvormige hanglampen kunnen een unieke en eigentijdse uitstraling aan een ruimte geven. Door te kiezen voor twee cirkelvormige hanglampen kun je een symmetrisch ontwerp creëren dat visueel aantrekkelijk is.
 2. Verlichting en functionaliteit: Hanglampen kunnen specifieke gebieden in een ruimte verlichten, zoals een eettafel of een keukeneiland. Door twee cirkelvormige hanglampen te gebruiken, kun je een gelijkmatige en gerichte verlichting creëren, wat handig kan zijn voor taakverlichting.
 3. Evenwicht en symmetrie: In sommige gevallen kunnen twee hanglampen helpen om een gevoel van balans en symmetrie in de ruimte te creëren, vooral als de ruimte groot genoeg is. Dit kan de algehele esthetiek van de ruimte verbeteren.
 4. Ruimtelijk effect: Het gebruik van twee cirkelvormige hanglampen op verschillende hoogtes kan een gevoel van diepte en ruimtelijkheid creëren in een kamer, wat de visuele aantrekkingskracht kan vergroten.
 5. Flexibiliteit: Door te kiezen voor twee hanglampen in plaats van één grote lamp, heb je meer flexibiliteit om de lichtintensiteit aan te passen aan je behoeften. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om slechts één van de twee lampen in te schakelen als je minder licht nodig hebt.
 6. Stijl en persoonlijke voorkeur: Uiteindelijk komt de keuze voor 2 cirkelvormige hanglampen neer op persoonlijke stijlvoorkeur. Sommige mensen vinden de esthetiek en de sfeer die deze lampen bieden gewoon aantrekkelijk.

Het is belangrijk om rekening te houden met de grootte van de ruimte, de indeling, het beoogde gebruik en je eigen voorkeuren bij het kiezen van verlichting. Het is ook een goed idee om rekening te houden met de rest van het interieur en de algemene stijl van de ruimte om ervoor te zorgen dat de hanglampen goed in het geheel passen.

Als je op zoek bent naar een luxe hanglampenset, zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

 1. Stijl en design:
  • Denk na over de algehele stijl en het design van je interieur. Kies hanglampen die passen bij de inrichting van de kamer. Luxe hanglampen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, van modern tot klassiek en alles daartussenin.
 2. Grootte en schaal:
  • Meet de ruimte waar de hanglampen worden geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat ze in verhouding staan tot de ruimte. Een te kleine of te grote hanglamp kan de balans van de kamer verstoren.
 3. Materiaal en afwerking:
  • Luxe hanglampen zijn vaak gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals kristal, glas, metaal, of luxe stoffen. Let op de afwerking en zorg ervoor dat deze past bij de rest van je inrichting.
 4. Lichtbron:
  • Bepaal welk type lichtbron je wilt gebruiken, zoals LED, gloeilampen of halogeenlampen. Zorg ervoor dat de hanglamp geschikt is voor de gekozen lichtbron en dat deze voldoende licht biedt voor de ruimte.
 5. Ophangsysteem:
  • Controleer of de hanglamp wordt geleverd met het juiste ophangsysteem, inclusief kettingen of kabels. Zorg ervoor dat de hoogte instelbaar is, zodat je de hoogte kunt aanpassen aan de ruimte.
 6. Prijs en budget:
  • Luxe hanglampen kunnen variëren in prijs, afhankelijk van het merk, materiaal en ontwerp. Stel een budget vast voordat je gaat winkelen en houd je daaraan.
 7. Energie-efficiëntie:
  • Overweeg de energie-efficiëntie van de hanglamp, vooral als je duurzaamheid belangrijk vindt. LED-verlichting is over het algemeen zuiniger en gaat langer mee dan traditionele gloeilampen.
 8. Installatie:
  • Als je niet handig bent met elektrische bedrading, overweeg dan om een professional in te huren voor de installatie om ervoor te zorgen dat alles veilig en correct wordt gemonteerd.
 9. Garantie en service:
  • Controleer de garantievoorwaarden van de fabrikant en de beschikbaarheid van klantenservice voor het geval er problemen optreden.
 10. Persoonlijke smaak:
  • Het belangrijkste is dat je hanglampen kiest die je persoonlijk mooi vindt en die passen bij jouw stijl en voorkeuren.

Het is altijd een goed idee om verschillende opties te bekijken en mogelijk advies in te winnen bij een interieurontwerper of verlichtingsspecialist om de perfecte luxe hanglampenset voor jouw ruimte te vinden.

Bekijk hier alle Hanglampen: https://whyled.nl/led2/led2-hangende-lampen/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Scroll naar boven