.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.
Uitverkoop!

Clarkson 3-kit downlight

Oorspronkelijke prijs was: € 33,00.Huidige prijs is: € 26,40. excl.BTW |  31,94 incl BTW.

Snelle levertijd
 • Niet dimbare led’s om IP65
 • 3 Led inbouwspots.
 • Lange levensduur
, ,

Clarkson 3-kit Downlight (Wit)

 

wit clarkson 3-kit downlight

De Clarkson 3-kit downlight is een hoogwaardige verlichtingsoplossing voor binnenruimtes, die zowel functioneel als stijlvol is. Deze set bevat drie ronde inbouwspots met geïntegreerde, niet-dimbare LED-verlichting, ontworpen om een koele en heldere sfeer te creëren met een kleurtemperatuur van 3000K. Deze lampen zijn ideaal voor diverse toepassingen en kunnen zelfs in vochtige omgevingen, zoals de badkamer, worden gebruikt vanwege hun IP65-classificatie.

Kenmerken:

 • LED-module: De Clarkson downlight is uitgerust met krachtige LED-modules die een helderheid van 345 lumen produceren, waardoor voldoende licht wordt verspreid om uw ruimte te verlichten.
 • Levensduur van 25.000 uur: Deze downlights zijn ontworpen om lang mee te gaan, met een indrukwekkende levensduur van 25.000 uur, waardoor u gedurende vele jaren van hun prestaties kunt genieten zonder vaak te hoeven vervangen.
 • Neutraal wit licht (4000K): Met een neutraal witte lichtkleur van 4000K, zorgen de Clarkson downlights voor een heldere en uitnodigende sfeer in uw interieur.
 • Duurzaam materiaal: Deze downlights zijn vervaardigd van hoogwaardig metaal, wat niet alleen voor duurzaamheid zorgt, maar ook een moderne uitstraling geeft aan uw ruimte.
 • Eenvoudige installatie: Dankzij de meegeleverde installatie-instructies en de benodigde inbouwmaten (Hoogte: 5.4 cm, Vereiste ingebouwde gatdiameter: 7.2 cm, Inbouwhoogte: 6.8 cm, Inbouwbreedte: 17.2 cm, Ingebouwde spotdiameter: 8.5 cm, Diameter: 8.5 cm), is het installeren van de Clarkson downlights een eenvoudig proces.
 • Stijlvol design: Deze downlights hebben een eigentijds ontwerp met een geborsteld stalen decoring, wat een vleugje elegantie aan uw interieur toevoegt.
 • Veelzijdigheid: Of u nu uw woonkamer, keuken, gang, of zelfs uw badkamer wilt verlichten, de Clarkson downlights bieden de veelzijdigheid om aan al uw verlichtingsbehoeften te voldoen.

Met de Clarkson 3-kit downlight in het wit haalt u niet alleen helder en duurzaam licht in huis, maar ook een vleugje moderniteit en stijl. Deze verlichtingsoplossing combineert functionaliteit en esthetiek en is een aanvulling op elk interieur. Het is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar betrouwbare en elegante verlichtingsopties voor hun woning.

Afmetingen van de Clarkson 3-kit Downlight (Wit)

De afmetingen van de Clarkson 3-kit Downlight zijn zorgvuldig ontworpen om eenvoudige installatie en een gestroomlijnde uitstraling te garanderen. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over de afmetingen van dit product:

 • Hoogte (cm): De totale hoogte van de Clarkson Downlight is 5.4 cm. Dit is de verticale afstand vanaf de bovenkant van de behuizing tot aan de onderkant.
 • Vereiste ingebouwde gatdiameter (cm): Voor een correcte installatie is een gat met een diameter van 7.2 cm vereist. Dit gat wordt gebruikt om de downlight in het plafond of de muur te monteren.
 • Inbouwhoogte (cm): De inbouwhoogte, ook wel bekend als de inbouwdiepte, bedraagt 6.8 cm. Dit is de diepte waarmee de downlight in het plafond of de muur wordt geplaatst.
 • Inbouwbreedte (cm): De inbouwbreedte van de Clarkson Downlight is 17.2 cm. Dit is de horizontale afstand tussen de uiteinden van de behuizing wanneer deze in het plafond of de muur is geïnstalleerd.
 • Ingebouwde spotdiameter (cm): Elke individuele spot in de kit heeft een diameter van 8.5 cm. Dit is de breedte van de afzonderlijke verlichtingseenheid.
 • Diameter (cm): De totale diameter van de behuizing van de downlight is ook 8.5 cm. Dit geeft de breedte van het gehele armatuur weer.
 • Hoogte verkoopdoos (cm): De verkoopdoos heeft een hoogte van 8 cm, wat de verticale dimensie is van de doos waarin de downlight wordt geleverd.
 • Breedte verkoopdoos (cm): De breedte van de verkoopdoos is 11 cm, wat de horizontale dimensie van de verpakking aangeeft.
 • Diepte verkoopdoos (cm): De diepte van de verkoopdoos is 30 cm, wat de ruimte binnenin de doos beschrijft.
 • Verkoopdoos Inhoud m³: De verkoopdoos heeft een inhoud van 0.0026 kubieke meter, wat de totale interne volume van de verpakking weerspiegelt.

Deze gedetailleerde afmetingen bieden u de nodige informatie om de Clarkson 3-kit Downlight met precisie te installeren in uw ruimte. Ze zijn essentieel om ervoor te zorgen dat de downlights naadloos in uw plafond of muur passen en de gewenste verlichtingseffecten creëren. Met deze nauwkeurige metingen kunt u uw verlichtingsproject met vertrouwen aanpakken.

Voor meerdere ledverlichtingen voor in of buiten uw huis kunt u zeker een kijkje nemen op onze website: http://www.whyled.nl

en voor verdere informatie over ons bedrijf kunt u onze facebook erbij pakken: (1) Facebook

 

CRI

Levensduur

Wattage

IP Waarde

Scroll naar boven