.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

DESIGN S14D METAL WANDFITTING

 19,95 excl.BTW |  24,14 incl BTW.

Snelle levertijd
,

DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR: Functional Elegance in Linear Single Wall Fittings by WhyLED

Verlichting is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. Het beïnvloedt niet alleen de manier waarop we ruimtes ervaren, maar speelt ook een cruciale rol in het creëren van sfeer en esthetiek. Bij het kiezen van verlichting voor een ruimte is het belangrijk om zowel functionaliteit als design in overweging te nemen. Een merk dat bekend staat om het combineren van deze twee elementen is WhyLED, en een van hun opmerkelijke producten is de DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR. In dit artikel zullen we dieper ingaan op dit specifieke verlichtingsarmatuur en ontdekken waarom het de moeite waard is om te overwegen voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

De Fusion van Functionaliteit en Design

WhyLED staat bekend om het creëren van verlichtingsoplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetisch statement maken. De DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR is een uitstekend voorbeeld van hoe het merk erin slaagt om de behoeften van de gebruiker en design te integreren in één product.

Het eerste dat opvalt aan dit armatuur is de slanke en lineaire vormgeving. Het is een enkele wandbevestiging die rechtstreeks op de muur kan worden gemonteerd. Dit minimalistische ontwerp past goed in moderne en eigentijdse interieurs, waar strakke lijnen en eenvoudige vormen de boventoon voeren. De keuze voor een lineaire vormfactor benadrukt de veelzijdigheid van dit armatuur. Het past in verschillende ruimtes, van gangen tot woonkamers en van kantoren tot restaurants.

De behuizing van de DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR is gemaakt van metaal. Dit geeft het armatuur niet alleen duurzaamheid en stevigheid, maar voegt ook een industriële esthetiek toe aan de ruimte. Metaal is een materiaal dat goed past bij diverse interieurstijlen, waardoor dit armatuur nog veelzijdiger wordt.

Het is belangrijk op te merken dat het gebruikte metaal van hoge kwaliteit is, waardoor het armatuur bestand is tegen slijtage en corrosie. Dit is vooral belangrijk voor armaturen die in omgevingen met verschillende luchtvochtigheidsniveaus worden geplaatst, zoals badkamers of keukens.

Efficiëntie en Duurzaamheid

WhyLED heeft met de DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR ook aandacht besteed aan energie-efficiëntie en duurzaamheid. Dit armatuur maakt gebruik van LED-technologie, wat bekend staat om zijn energiezuinigheid en lange levensduur. LED’s verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele gloeilampen en hebben een veel langere levensduur, wat resulteert in lagere energierekeningen en minder frequent onderhoud.

Met de LED-lichtbron in de DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR kan je rekenen op een consistent helder licht dat de ruimte gelijkmatig verlicht. Dit is vooral belangrijk voor functionele verlichting in gangen, trappenhuizen en andere doorgangsgebieden waar goed zicht essentieel is.

Bovendien produceert LED-technologie minder warmte, waardoor het armatuur koel blijft, zelfs na langdurig gebruik. Dit draagt bij aan de veiligheid en het comfort van de ruimte waarin het armatuur is geïnstalleerd. De warmteafvoer en efficiëntie zijn cruciale aspecten van LED-verlichting, en de DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR levert op beide fronten.

Een ander aspect van duurzaamheid is de levensduur van het armatuur zelf. Het metaal dat in de constructie wordt gebruikt, zorgt ervoor dat dit armatuur lang meegaat en bestand is tegen dagelijkse slijtage. Dit betekent dat je niet snel hoeft te investeren in vervangingen, wat zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk is.

De Kracht van Verlichting

Verlichting heeft de kracht om de sfeer in een ruimte te transformeren. Het kan gezelligheid creëren in een woonkamer, productiviteit bevorderen in een kantoor of een romantische ambiance scheppen in een restaurant. De DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR biedt verschillende mogelijkheden om de gewenste atmosfeer te bereiken.

Dit armatuur is compatibel met dimmers, waardoor je de lichtintensiteit kunt aanpassen aan je behoeften en voorkeuren. Dit is vooral handig in situaties waarin je de lichtniveaus wilt aanpassen om een bepaalde sfeer te creëren. Bijvoorbeeld, in een restaurant kan het dimmen van de verlichting ‘s avonds een intieme sfeer creëren, terwijl het verhogen van de helderheid tijdens de lunchtijd een meer levendige omgeving kan bieden.

Het licht dat wordt geproduceerd door de DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR is zowel helder als aangenaam voor de ogen. De kleurtemperatuur is zorgvuldig gekozen om een natuurlijk licht te simuleren, vergelijkbaar met daglicht. Dit is van cruciaal belang voor ruimtes waarin nauwkeurige kleurweergave belangrijk is, zoals kunstgalerijen, badkamers of kledingwinkels.

Toepassingsmogelijkheden

De veelzijdigheid van de DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR maakt het geschikt voor verschillende toepassingen in zowel commerciële als residentiële ruimtes. Laten we enkele van deze toepassingsmogelijkheden verkennen:

Residentiële Toepassingen

  • Woonkamers: Dit armatuur kan dienen als de belangrijkste lichtbron in de woonkamer, waar het een eigentijdse uitstraling toevoegt en zorgt voor helder, aangenaam licht.
  • Slaapkamers: In slaapkamers kan dit armatuur aan de muur boven het bed worden gemonteerd, waardoor een functioneel leeslicht wordt geboden zonder dat er tafellampen nodig zijn.
  • Badkamers: De duurzaamheid en het heldere licht maken dit armatuur ideaal voor badkamers, waar het de algehele verlichting kan bieden en een modern tintje toevoegt.
  • Gangen en gangen: In doorgangsruimtes kan dit armatuur zowel functioneel als stijlvol zijn, waardoor de ruimte goed wordt verlicht en visueel aantrekkelijk wordt.

Commerciële Toepassingen

  • Restaurants en Cafés: In horecagelegenheden kan de DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR worden gebruikt om sfeer en esthetiek te combineren. Het dimbare licht is perfect voor het creëren van de juiste sfeer op verschillende momenten van de dag.
  • Kantoren: In kantoren kan dit armatuur dienen als algemene verlichting voor gangen of ontvangstruimtes, waar het een professionele uitstraling biedt.
  • Winkels en boetieks: De aantrekkelijke esthetiek van dit armatuur maakt het geschikt voor winkels en boetieks, waar het producten op een aantrekkelijke manier kan verlichten.
  • Kunstgalerijen: De nauwkeurige kleurweergave van het licht maakt dit armatuur ideaal voor het verlichten van kunstwerken in galerijen.

Installatie en Onderhoud

De DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR wordt geleverd met eenvoudige installatie-instructies, waardoor het gemakkelijk te monteren is. Het armatuur wordt rechtstreeks aan de muur bevestigd, en alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Het is echter raadzaam om een gekwalificeerde elektricien in te huren om de installatie uit te voeren om ervoor te zorgen dat deze correct en veilig wordt uitgevoerd.

Wat betreft onderhoud is dit armatuur vrijwel onderhoudsvrij. Het LED-licht heeft een levensduur van duizenden branduren, wat betekent dat je je niet vaak zorgen hoeft te maken over het vervangen van de lichtbron. Het metaal is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat dit armatuur jarenlang meegaat zonder veel aandacht te eisen.

Conclusie

De DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR van WhyLED is een uitstekend voorbeeld van hoe verlichting en design kunnen samenkomen om functionele elegantie te creëren. Met zijn slanke, lineaire vormgeving, duurzame metalen constructie, energiezuinige LED-technologie en dimbare functie biedt dit armatuur talloze mogelijkheden voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Of je nu op zoek bent naar een moderne toevoeging aan je woonruimte of een functionele en stijlvolle verlichtingsoplossing voor je bedrijf, de DESIGN S14D METAL WANDARMATUUR kan aan je behoeften voldoen. Met aandacht voor detail en een focus op efficiëntie en duurzaamheid, bewijst WhyLED opnieuw dat verlichting meer kan zijn dan alleen functioneel – het kan een kunstwerk zijn dat je ruimte verbetert en verfraait.

Bekijk hier meerdere wandarmaturen: https://whyled.nl/retailverlichting/wandlampen-retail-horeca/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Materiaal

Afmetingen

Scroll naar boven