Industrieweg 5e | NL-5262 GJ  Vught

+31(0)73 - 785 49 04 | info@whyled.nl

DIALUX


Wat is Dialux ?

Voor het berekenen en in kaart brengen van het juiste werklicht voor iedere werkomgeving is Dialux de meest gebruikte software.

Voor zowel binnen- als terreinverlichting biedt Dialux een zeer professionele totaaloplossing voor het bepalen van lichtplannen.

Dit maakt Dialux een krachtige en zeer uitgebreide tool voor professionele verwerking en toepassing van led verlichting.

Maar wat is DIALUX ?

Dialux draait op Windows en geeft de ervaren en deskundige gebruiker alle tools om snel en relatief eenvoudig lichtplannen te maken, voor iedere werkomgeving.

Hierdoor is Dialux het meest gebruikte programma door architecten, elektrotechnische bedrijven en verlichtingsspecialisten.

Het voordeel van werken met software als Dialux is dat een goed lichtplan bijdraagt aan prettig werklicht, geschikt op maat voor alle werkzaamheden. Daarnaast voorkomt u te veel of juist te weinig licht binnen uw bedrijf.

Een goed lichtplan resulteert in een goede lichtopbrengst en lichtverdeling. Omdat er in bijvoorbeeld een kantooromgeving andere verlichting wenselijk is dan in een productiehal biedt Dialux voor iedere behoefte een op maat gemaakt lichtplan.

Bij nieuwbouw kunt u met Dialux in kaart brengen hoeveel armaturen nodig zijn en welke hoeveelheid lumen en lux geschikt is voor de oppervlakte. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de lengte, breedte en hoogte van de werkruimte. Ook houdt Dialux rekening met de reflecterende waarden van het plafond de muren en de vloer.

Dialux biedt een visuele mogelijkheid om uw werkruimtes zoals het kantoor of de productiehal volledig uit te tekenen. Hierbij wordt rekening gehouden met de werkplekken en indelingen van uw bedrijf. Zo weet u precies van te voren hoeveel led verlichting nodig is om het beste resultaat binnen uw bedrijf te behalen.