@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

DUO Dimmer Afdekplaat ION Helder Wit – Gecertificeerd | 2×0.3-200

 8,95 excl.BTW |  10,83 incl BTW.

Snelle levertijd
 • geschikt voor dubbele dimmers
 • inclusief inbouwraam
 • modern design
 • nette afwerking
 • 5 jaar garantie

Beschikbaarheid: 156 op voorraad (kan nabesteld worden)

DUO Dimmer Afdekplaat ION

Een DUO dimmer afdekplaat ION wordt gebruikt in combinatie met een DUO-dimmer, die een speciaal type dimmer is dat geschikt is voor zowel gloeilampen als LED-verlichting. De afdekplaat heeft enkele specifieke functies en voordelen:

 1. Esthetisch uiterlijk: De Duo dimmer afdekplaat ION is ontworpen om esthetisch bij de DUO-dimmer te passen en zo een uniform en aantrekkelijk uiterlijk te geven aan de schakelaar in je huis of kantoor.
 2. Afwerking en stijl: DUO-dimmer afdekplaten zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en stijlen, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij het interieur van de ruimte waarin ze worden geïnstalleerd. Dit draagt bij aan de algehele uitstraling van de ruimte.
 3. Bescherming van de dimmer: De afdekplaat biedt bescherming aan de DUO-dimmer, waardoor deze minder vatbaar is voor beschadigingen en stofophoping. Dit kan de levensduur van de dimmer verlengen en ervoor zorgen dat deze goed blijft functioneren.
 4. Installatiegemak: De afdekplaat is ontworpen om eenvoudig te installeren en past perfect bij de bijbehorende DUO-dimmer. Dit vergemakkelijkt het installatieproces en zorgt voor een nette en professionele afwerking.

Kortom, het gebruik van een DUO dimmer afdekplaat ION draagt niet alleen bij aan de esthetiek van je interieur, maar biedt ook bescherming aan de dimmer en vergemakkelijkt de installatie. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat je de juiste afdekplaat kiest die compatibel is met de specifieke DUO-dimmer die je hebt geïnstalleerd.

De helderwitte afdekplaat is speciaal gemaakt voor de LED Dimmer Duo 2×0.3-200 Watt van ION INDUSTRIES. Deze aan- en uitschakelaar is multi-inzetbaar en past op meerdere dimmers met een dubbele aansluiting. Niet beschikbaar voor Busch-Jaeger dimmers.

Duo Dimmer

Een DUO-dimmer is een specifiek type dimmer dat ontworpen is om zowel gloeilampen als LED-verlichting te kunnen dimmen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou kunnen overwegen om een DUO-dimmer te kiezen:

 1. Flexibiliteit: Het belangrijkste voordeel van een DUO-dimmer is de veelzijdigheid. Het kan verschillende soorten verlichting aan, inclusief zowel traditionele gloeilampen als moderne LED-lampen. Dit geeft je de flexibiliteit om verschillende soorten verlichting in dezelfde ruimte te gebruiken.
 2. Toekomstbestendigheid: Aangezien LED-verlichting steeds populairder wordt vanwege de energie-efficiëntie, kan het handig zijn om een dimmer te hebben die specifiek geschikt is voor LED-lampen. Met een DUO-dimmer ben je voorbereid op de overgang naar LED-technologie in de toekomst.
 3. Energiebesparing: Dimmen van verlichting kan helpen om energie te besparen. Met een DUO-dimmer kun je de lichtsterkte aanpassen aan je behoeften, waardoor je minder energie verbruikt wanneer volledige helderheid niet nodig is.
 4. Compatibiliteit: DUO-dimmers zijn doorgaans ontworpen met het oog op brede compatibiliteit met verschillende soorten lampen. Dit maakt het gemakkelijker om de juiste dimmer te vinden voor jouw specifieke verlichtingsbehoeften.
 5. Eenvoudige installatie: DUO-dimmers zijn over het algemeen ontworpen voor eenvoudige installatie en vervanging van bestaande dimmers. Ze kunnen vaak direct worden aangesloten op bestaande schakelaardozen en bedrading.

Bij het kiezen van een dimmer is het echter altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat deze compatibel is met het type verlichting dat je hebt en voldoet aan eventuele specifieke vereisten. Het is ook raadzaam om de installatie-instructies van de fabrikant te volgen en te controleren of de DUO-dimmer voldoet aan de elektrische normen en voorschriften in jouw regio.

Dimmer kiezen

Als je overweegt om een dimmer van een bepaald merk aan te schaffen, zijn er enkele algemene overwegingen die je kunt maken:

 1. Reputatie en Betrouwbaarheid: Controleer de reputatie van het merk op het gebied van elektrische producten, met specifieke aandacht voor dimmers. Merken met een goede reputatie staan vaak garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit.
 2. Compatibiliteit: Zorg ervoor dat de dimmer compatibel is met het type verlichting dat je hebt (bijvoorbeeld LED, gloeilampen, halogeen) en met eventuele specifieke eisen die je hebt.
 3. Functies en Technologie: Overweeg welke functies je nodig hebt. Sommige dimmers hebben extra functies zoals afstandsbedieningen, programmeerbare instellingen, of integratie met smart home-systemen.
 4. Garantie: Controleer de garantievoorwaarden die door het merk worden geboden. Een goede garantie kan een indicatie zijn van het vertrouwen van de fabrikant in de duurzaamheid van hun product.
 5. Reviews en Ervaringen: Lees recensies van andere gebruikers om inzicht te krijgen in de ervaringen van mensen met dimmers van dat specifieke merk.

 

Volgens ons op facebook: https://www.facebook.com/WhyLedBV

Op zoek naar een bijpassende dimmer? https://whyled.nl/dimmer/ 

Inhoud set:

 • Enkel raam
 • Binnen raam
 • Twee draaiknoppen
 • Sextant voor vastschroeven

 

afdek helder wit

Garantie

Materiaal

Scroll naar boven