@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

EASY-R – Makkelijk Inbouwarmatuur 3000K/4000K

 16,01 excl.BTW |  19,37 incl BTW.

Snelle levertijd
 • 5 Jaar garantie
 • 6W
 • 3000K
 • 30.000 branduren
 • 90 lumen per watt

Belangrijk! Bij model S kunt alleen kiezen voor de 3000K variant.

, ,

Inbouwarmatuur 3000K – 4000K

EASY-R – inbouwarmatuur 3000K – 4000K

Rond Inbouwarmatuur 3000K voor binnen montage, voorzien van SMD LED’s. Behuizing van polycarbonaat. Verkrijgbaar in 3 maten, kleur wit. Toepassing – algemene verlichting, bedoeld voor residentiële of commerciële ruimtes (gang, garderobes, entree, toilet, bijkeuken).

Een inbouwarmatuur is een verlichtingsarmatuur die in een plafond, muur, vloer of meubelstuk wordt ingebouwd, waardoor het licht discreet en naadloos in de omgeving wordt geïntegreerd. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van inbouwarmaturen:

 1. Esthetisch aantrekkelijk: Inbouwverlichting zorgt voor een strak en minimalistisch uiterlijk, omdat het geen zichtbare onderdelen heeft die uitsteken of afleiden van het interieurontwerp. Het geeft een moderne en nette uitstraling aan de ruimte.
 2. Ruimtebesparing: Doordat inbouwarmaturen in het oppervlak zijn verwerkt, nemen ze geen extra ruimte in beslag en creëren ze een gevoel van openheid, zelfs in kleine kamers.
 3. Gerichte verlichting: Inbouwarmaturen kunnen vaak worden gekanteld of gericht om specifieke gebieden of objecten te verlichten. Hierdoor kan men accentverlichting aanbrengen op bepaalde details of kunstwerken.
 4. Veiligheid: Inbouwarmaturen zijn vaak beschermd met veiligheidsglas of een afdekplaat, waardoor de kans op letsel door contact met de lamp wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk in drukke of openbare ruimtes.
 5. Lichtverdeling: Inbouwarmaturen zorgen voor een gelijkmatige lichtverdeling, omdat ze vaak gebruikmaken van meerdere lampen die op een doordachte manier zijn geplaatst. Hierdoor wordt schaduwwerking verminderd en ontstaat er een aangename en uniforme verlichting.
 6. Verborgen bekabeling: Omdat de draden en aansluitingen zich in het plafond of de muur bevinden, zijn ze niet zichtbaar en dragen ze bij aan een nette en opgeruimde uitstraling.
 7. Flexibiliteit: Er zijn verschillende soorten inbouwarmaturen beschikbaar, zoals downlights, inbouwspots, led-panelen en meer. Hierdoor kan men de juiste armaturen kiezen die passen bij de specifieke verlichtingsbehoeften van een ruimte.

Kortom, dit EASY-R – inbouwarmatuur 3000K – 4000K  biedt een functionele en stijlvolle verlichtingsoplossing voor verschillende soorten ruimtes, of het nu gaat om residentiële, commerciële of openbare omgevingen.

Welke kleurtemperatuur heb ik nodig?

De juiste kleurtemperatuur voor verlichting hangt af van het beoogde gebruik en de sfeer die je wilt creëren in de betreffende ruimte. Kleurtemperatuur wordt gemeten in Kelvin (K) en bepaalt de tint van het licht dat een lamp uitstraalt. Over het algemeen kun je de volgende richtlijnen gebruiken voor verschillende toepassingen:

 1. Warm wit (2700K – 3000K): Deze kleurtemperatuur komt overeen met het traditionele gloeilamplicht en creëert een gezellige, ontspannen en intieme sfeer. Het is ideaal voor woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes waar comfort en gezelligheid belangrijk zijn.
 2. Neutraal wit (3500K – 4000K): Deze kleurtemperatuur geeft een helder, neutraal wit licht dat geschikt is voor algemene verlichting in kantoren, keukens en werkruimtes. Het biedt een goede balans tussen functioneel en comfortabel licht.
 3. Koel wit (5000K – 6500K): Deze kleurtemperatuur heeft een blauwachtig wit licht dat een heldere en energieke sfeer creëert. Het wordt vaak gebruikt in commerciële ruimtes, magazijnen of buitengebieden waar goed zicht en alertheid nodig zijn.

Voor specifieke toepassingen is het ook essentieel om rekening te houden met het type activiteit dat in de ruimte plaatsvindt. Bijvoorbeeld:

 • Lezen en precisiewerk: Voor lees- of werkplekken is een neutraal wit licht meestal geschikt, omdat het zorgt voor goed zicht en minder oogvermoeidheid.
 • Ontspanning en sfeer: Voor slaapkamers, woonkamers en eetkamers is warm wit licht meer geschikt, omdat het een ontspannen en gezellige sfeer bevordert.
 • Product presentatie: In winkels of showrooms kan een koeler wit licht de producten er helderder en aantrekkelijker laten uitzien.

Het is ook mogelijk om te spelen met verschillende kleurtemperaturen in verschillende delen van een ruimte, afhankelijk van de gewenste ambiance en functionaliteit. Bij het kiezen van de kleurtemperatuur is het altijd een goed idee om een aantal lichtbronnen te testen in de betreffende ruimte om te zien welke tint het beste bij je behoeften past.

Het hele assortiment van LED2 vind je hier: https://whyled.nl/product-category/led2/
Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op: https://www.facebook.com/WhyLedBV  
Wattage

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Materiaal

Lichtopbrengst

CRI

Gradenbundel

Levensduur

Garantie

Scroll naar boven