@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

FLOODLIGHT AMAL 20W IP65

 12,92 excl.BTW |  15,63 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 20 watt
  • 35.000 branduren
  • CRI van 80
  • Powerfactor van 0,9
  • IP 65 gecertificeerd

FLOODLIGHT AMAL 20W IP65: De Perfecte Mix van Efficiëntie en Veelzijdigheid

In de wereld van verlichting is er een constante zoektocht naar betere en efficiëntere manieren om licht te leveren. LED-verlichting heeft zich in dit opzicht bewezen als een revolutie in de branche. Binnen het uitgebreide scala van LED-verlichtingsoplossingen steekt de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 van WhyLed er met kop en schouders bovenuit. Deze geavanceerde floodlight combineert efficiëntie, duurzaamheid en veelzijdigheid op een manier die verlichtingstradities op zijn kop zet. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de technische specificaties, toepassingen en voordelen van de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65.

De Revolutie van Moderne Verlichting

Verlichting is veel meer dan alleen het verdrijven van duisternis. Het heeft de kracht om sferen te creëren, energie te besparen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Moderne verlichtingstechnologieën, waaronder LED’s, hebben onze manier van denken over verlichting veranderd. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van LED-verlichting:

  • Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele gloeilampen en halogeenlampen. Dit leidt tot lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.
  • Lange levensduur: LED’s gaan veel langer mee dan conventionele lichtbronnen, wat resulteert in minder onderhoud en vervangingskosten.
  • Hoge lichtopbrengst: Ondanks hun efficiëntie produceren LED’s helder en gericht licht, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.
  • Duurzaamheid: LED’s zijn robuust, schokbestendig en bestand tegen temperatuurschommelingen, wat hen geschikt maakt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.
  • Flexibiliteit in ontwerp: LED’s zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, wat ontwerpers in staat stelt creatieve en aanpasbare verlichtingsoplossingen te creëren.

De FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 van WhyLed belichaamt deze voordelen en biedt een geavanceerde verlichtingsoplossing die zowel efficiënt als veelzijdig is.

Technische Specificaties van de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65

Om de volledige reikwijdte van de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 te begrijpen, laten we eens kijken naar de technische specificaties van dit opvallende verlichtingsproduct:

1. LED-technologie:

De FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 maakt gebruik van state-of-the-art LED-technologie. Deze LED’s bieden een uitstekende balans tussen efficiëntie en prestaties, waardoor de floodlight aanzienlijk minder energie verbruikt in vergelijking met traditionele lichtbronnen, zonder in te boeten aan helderheid.

2. Lichtopbrengst:

Met een lichtopbrengst van 20 watt levert de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 voldoende helderheid om verschillende ruimtes te verlichten. Dit maakt het geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

3. Weerbestendig Ontwerp:

Deze floodlight is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Met een IP65-classificatie is het stofdicht en bestand tegen lage-druk waterstralen. Hierdoor is het geschikt voor gebruik in buitenumgevingen en blijft het betrouwbaar, zelfs onder wisselende weersomstandigheden.

4. Energie-Efficiëntie:

Een van de grootste voordelen van de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 is de energiezuinigheid. De LED-technologie vermindert het energieverbruik aanzienlijk, wat resulteert in lagere energiekosten op lange termijn.

5. Stralingshoek:

Deze floodlight heeft een brede stralingshoek van 120 graden, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het licht. Dit is gunstig voor het verlichten van grotere oppervlakken en het verminderen van donkere plekken.

6. Kleurtemperatuur:

De FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 heeft een kleurtemperatuur van 4000K, wat overeenkomt met koel wit licht. Dit type licht is ideaal voor algemene verlichtingstoepassingen.

7. Levensduur:

De LED’s in de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 hebben een uitzonderlijk lange levensduur. Dit betekent dat ze vele jaren meegaan zonder regelmatig te worden vervangen, wat de onderhoudskosten vermindert.

Deze technische specificaties laten zien dat de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 een indrukwekkende verlichtingsoplossing is met een focus op efficiëntie, prestaties en duurzaamheid.

Toepassingsgebieden van de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65

De veelzijdigheid van de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 maakt het geschikt voor verschillende toepassingen. Hier zijn enkele belangrijke gebieden waarin deze floodlight uitblinkt:

1. Buitenverlichting:

Dankzij de IP65-classificatie is de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 ideaal voor buitenverlichtingstoepassingen. Het kan worden gebruikt om tuinen, opritten, gevels, parkeerterreinen en andere buitenterreinen te verlichten.

2. Veiligheidsverlichting:

In situaties waar veiligheid van cruciaal belang is, zoals in donkere steegjes, bij toegangspoorten en trappenhuizen, biedt deze floodlight de benodigde helderheid om ongelukken te voorkomen en de veiligheid te verbeteren.

3. Commerciële Verlichting:

Voor commerciële ruimtes, zoals winkels en bedrijfspanden, kan de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 worden gebruikt om etalages, parkeerplaatsen en algemene verlichting te verbeteren, wat de aantrekkelijkheid en zichtbaarheid vergroot.

4. Sportfaciliteiten en Recreatiegebieden:

Sportvelden, parken en recreatiegebieden vereisen heldere verlichting voor veiligheid en activiteiten in de avonduren. Deze floodlight biedt de benodigde verlichting voor verschillende buitensporten en recreatieve activiteiten.

5. Industriële Verlichting:

In industriële omgevingen waar krachtige verlichting essentieel is, zoals fabriekshallen en magazijnen, kan de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 uitstekende diensten leveren.

De FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 is ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende verlichtingsbehoeften van deze toepassingsgebieden, en de technische specificaties maken het een betrouwbare keuze voor diverse situaties.

Voordelen van de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65

De FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 biedt tal van voordelen voor diverse toepassingen:

1. Energiebesparing:

Dankzij de energie-efficiënte LED-technologie verbruikt deze floodlight aanzienlijk minder energie dan traditionele lichtbronnen, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

2. Lange Levensduur:

LED’s hebben een aanzienlijk langere levensduur dan gloeilampen en fluorescerende lampen. Hierdoor zijn er minder onderhoud en vervangingskosten op de lange termijn.

3. Duurzaamheid:

De IP65-classificatie maakt deze floodlight bestand tegen stof en water, waardoor duurzaamheid in verschillende omgevingen wordt gegarandeerd.

4. Hoge Lichtopbrengst:

Met 20 watt biedt de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 voldoende licht om diverse ruimtes te verlichten, wat de zichtbaarheid en veiligheid verbetert.

5. Flexibele Installatie:

Dit armatuur kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd, wat de veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden vergroot.

Conclusie

De FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 van WhyLed is een krachtige verlichtingsoplossing die voldoet aan de eisen van de moderne wereld. Met zijn energie-efficiënte LED-technologie, duurzaamheid en veelzijdigheid is het een waardevolle aanvulling op zowel residentiële als commerciële verlichtingsoplossingen. Of het nu gaat om het verlichten van buitenruimtes, het verbeteren van de veiligheid of het optimaliseren van de werkomgeving in industriële faciliteiten, de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 biedt de helderheid en efficiëntie die nodig zijn.

Deze floodlight vertegenwoordigt een stap voorwaarts in de evolutie van verlichting in de 21e eeuw en belichaamt de toekomst van heldere, energiezuinige en duurzame verlichting. Met de FLOODLIGHT AMAL 20W IP65 kunt u rekenen op kwaliteit en prestaties voor al uw verlichtingsbehoeften. Het laat zien hoe moderne verlichtingstechnologieën ons in staat stellen om onze omgeving te transformeren en onze creatieve visie tot leven te brengen.

Bekijk hier alle Floodlights: https://whyled.nl/magazijnverlichting/floodlights/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Breedte (mm)

CRI

Garantie

Gradenbundel

Hertz

IP Waarde

Lengte (mm)

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Power Factor

Verbindingsmethode

Voltage

Wattage

Scroll naar boven