.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

FLOODLIGHT AMAL 30W IP65

 17,96 excl.BTW |  21,73 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 30 watt
  • 35.000 branduren
  • CRI van 80
  • Powerfactor van 0,9
  • IP 65 gecertificeerd

Beschikbaarheid: 303 op voorraad (kan nabesteld worden)

FLOODLIGHT AMAL 30W IP65: Efficiëntie en Veelzijdigheid in Verlichting

Verlichting is een cruciaal aspect van ons dagelijks leven. Het heeft de kracht om de sfeer te beïnvloeden, veiligheid te bieden en energie te besparen. Moderne verlichtingstechnologieën, met LED-verlichting als een van de voortrekkers, hebben onze kijk op verlichting veranderd. De FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 van WhyLed is een uitstekend voorbeeld van geavanceerde LED-verlichting die aan verschillende eisen voldoet.

Dit artikel zal de technische specificaties van de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 in detail bespreken, mogelijke toepassingen verkennen en de voordelen analyseren die deze veelzijdige verlichtingsoplossing biedt.

De Transformerende Rol van Moderne Verlichting

Verlichting is geëvolueerd van een eenvoudige lichtbron naar een krachtig hulpmiddel voor het creëren van sferen, verbeteren van veiligheid en besparen van energie. LED-verlichting, gebaseerd op Light Emitting Diodes (LED’s), heeft hierin een revolutie teweeggebracht. De voordelen van LED-verlichting zijn onder meer:

  • Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele lichtbronnen, wat leidt tot lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.
  • Lange levensduur: LED’s gaan veel langer mee dan traditionele lichtbronnen, wat resulteert in minder onderhoud en vervanging.
  • Hoge lichtopbrengst: Ondanks hun energie-efficiëntie produceren LED’s helder licht, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.
  • Duurzaamheid: LED’s zijn robuust en bestand tegen schokken, trillingen en temperatuurschommelingen, waardoor ze ideaal zijn voor zowel binnen- als buitentoepassingen.
  • Flexibiliteit in ontwerp: LED’s zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, wat ontwerpers en gebruikers de vrijheid geeft om creatieve verlichtingsoplossingen te creëren.

De FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 van WhyLed benut deze voordelen volledig en biedt een krachtige verlichtingsoplossing voor diverse toepassingen.

Technische Specificaties van de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65

Om de veelzijdigheid en prestaties van de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 volledig te begrijpen, laten we eens nader kijken naar de technische specificaties van dit opvallende verlichtingsproduct:

1. LED-technologie:

De FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie. Deze LED’s bieden een uitstekende balans tussen efficiëntie en prestaties, waardoor de floodlight aanzienlijk minder energie verbruikt in vergelijking met conventionele verlichting, zonder in te boeten aan helderheid.

2. Lichtopbrengst:

Met een lichtopbrengst van 30 watt biedt de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 voldoende helderheid om diverse ruimtes te verlichten. Dit maakt het ideaal voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

3. Weerbestendig Ontwerp:

Deze floodlight is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het heeft een IP65-classificatie, wat betekent dat het stofdicht is en bestand is tegen lage-druk waterstralen. Hierdoor is het geschikt voor gebruik in buitenumgevingen en blijft het betrouwbaar, zelfs onder wisselende weersomstandigheden.

4. Energie-Efficiëntie:

Een van de belangrijkste voordelen van de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 is de energiezuinigheid. De LED-technologie vermindert het energieverbruik aanzienlijk, wat resulteert in lagere energiekosten op lange termijn.

5. Stralingshoek:

Deze floodlight heeft een brede stralingshoek van 120 graden, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van het licht. Dit is gunstig voor het verlichten van grotere oppervlakken en het verminderen van donkere plekken.

6. Kleurtemperatuur:

De FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 heeft een kleurtemperatuur van 4000K, wat overeenkomt met koel wit licht. Dit type licht is ideaal voor algemene verlichtingstoepassingen.

7. Levensduur:

De LED’s in de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 hebben een uitzonderlijk lange levensduur. Dit betekent dat ze vele jaren meegaan zonder dat ze regelmatig moeten worden vervangen, wat de onderhoudskosten vermindert.

Deze technische specificaties tonen aan dat de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 een indrukwekkende verlichtingsoplossing is die zich richt op efficiëntie, prestaties en duurzaamheid.

Toepassingsgebieden van de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65

De veelzijdigheid van de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 maakt het geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waarin deze floodlight uitblinkt:

1. Buitenverlichting:

Dankzij de IP65-classificatie is de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 ideaal voor buitenverlichtingstoepassingen. Het kan worden gebruikt om tuinen, opritten, gevels, parkeerterreinen en andere buitenterreinen te verlichten.

2. Veiligheidsverlichting:

In situaties waar veiligheid cruciaal is, zoals in donkere steegjes, bij toegangspoorten en trappenhuizen, biedt deze floodlight de benodigde helderheid om ongelukken te voorkomen en de veiligheid te verbeteren.

3. Commerciële Verlichting:

Voor commerciële ruimtes, zoals winkels en bedrijfspanden, kan de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 worden gebruikt om etalages, parkeerplaatsen en algemene verlichting te verbeteren, waardoor de aantrekkelijkheid en zichtbaarheid worden vergroot.

4. Sportfaciliteiten en Recreatiegebieden:

Sportvelden, parken en recreatiegebieden vereisen heldere verlichting voor veiligheid en activiteiten in de avonduren. Deze floodlight biedt de benodigde verlichting voor verschillende buitensporten en recreatieve activiteiten.

5. Industriële Verlichting:

In industriële omgevingen waar krachtige verlichting essentieel is, zoals fabriekshallen en magazijnen, kan de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 uitstekende diensten leveren.

De FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 is ontworpen om te voldoen aan uiteenlopende verlichtingsbehoeften in deze toepassingsgebieden, en de technische specificaties maken het een betrouwbare keuze voor diverse situaties.

Voordelen van de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65

De FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 biedt verschillende voordelen voor diverse toepassingen:

1. Energiebesparing:

Dankzij de energie-efficiënte LED-technologie verbruikt deze floodlight aanzienlijk minder energie dan traditionele lichtbronnen, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

2. Lange Levensduur:

LED’s hebben een aanzienlijk langere levensduur dan gloeilampen en fluorescerende lampen. Hierdoor zijn er minder onderhoud en vervangingskosten op de lange termijn.

3. Duurzaamheid:

De IP65-classificatie maakt deze floodlight bestand tegen stof en water, waardoor duurzaamheid in verschillende omgevingen wordt gegarandeerd.

4. Hoge Lichtopbrengst:

Met 30 watt biedt de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 voldoende licht om diverse ruimtes te verlichten, wat de zichtbaarheid en veiligheid verbetert.

5. Flexibele Installatie:

Dit armatuur kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd, wat de veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden vergroot.

Conclusie

De FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 van WhyLed is een krachtige verlichtingsoplossing die voldoet aan de eisen van de moderne wereld. Met zijn energie-efficiënte LED-technologie, duurzaamheid en veelzijdigheid is het een waardevolle aanvulling op zowel residentiële als commerciële verlichtingsoplossingen. Of het nu gaat om het verlichten van buitenruimtes, het verbeteren van de veiligheid of het optimaliseren van de werkomgeving in industriële faciliteiten, de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 biedt de helderheid en efficiëntie die nodig zijn.

Het vertegenwoordigt een stap voorwaarts in de evolutie van verlichting in de 21e eeuw en belichaamt de toekomst van heldere, energiezuinige en duurzame verlichting. Met de FLOODLIGHT AMAL 30W IP65 kunt u rekenen op kwaliteit en prestaties voor al uw verlichtingsbehoeften. Het is de belichaming van hoe moderne verlichtingstechnologieën ons in staat stellen om onze omgeving te transformeren en onze creatieve visie tot leven te brengen.

Bekijk hier alle Floodlights: https://whyled.nl/magazijnverlichting/floodlights/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Scroll naar boven