@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Floodlight RGB IP65 10W

 26,65 excl.BTW |  32,25 incl BTW.

Snelle levertijd
  • Wattage 10 Watt
  • 50 lumen per watt
  • IP65
  • Brand uren  50.000
  • Garantie 2 jaar

Beschikbaar via nabestelling

,

De Floodlight RGB IP65 10W: Kleurrijke Verlichting voor Elke Gelegenheid

Verlichting is veel meer dan alleen het leveren van helderheid; het kan de sfeer, stemming en esthetiek van elke ruimte verbeteren en veranderen. Een van de opmerkelijke innovaties in de wereld van verlichting is de Floodlight RGB IP65 10W. Deze schijnwerper biedt niet alleen krachtige verlichting, maar ook de mogelijkheid om kleurrijke verlichtingseffecten te creëren. Of het nu gaat om het verfraaien van uw tuin, het aanpassen van de ambiance in uw woonruimte of het creëren van een levendige sfeer op evenementen, de Floodlight RGB IP65 10W biedt een scala aan mogelijkheden. In dit artikel gaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van deze opvallende schijnwerper.

LED-technologie en de Toekomst van Verlichting

Voordat we in detail ingaan op de Floodlight RGB IP65 10W, is het belangrijk om het belang van LED-technologie in de context van verlichting te begrijpen. LED staat voor Light Emitting Diode, wat een halfgeleiderlichtbron is die elektrische energie omzet in licht. Deze technologie heeft de verlichtingsindustrie op zijn kop gezet door tal van voordelen te bieden:

1. Energie-efficiëntie:

LED’s verbruiken aanzienlijk minder elektriciteit dan traditionele gloeilampen, wat resulteert in energiebesparing en lagere energierekeningen.

2. Lange levensduur:

LED’s gaan veel langer mee dan conventionele lampen, wat betekent dat ze minder vaak moeten worden vervangen, wat afval vermindert.

3. Milieuvriendelijkheid:

LED’s bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik en produceren geen UV-straling, wat ze milieuvriendelijk maakt.

4. Directe verlichting:

LED’s lichten direct op zonder opwarmtijd, in tegenstelling tot sommige traditionele lampen die even nodig hebben om op volle helderheid te komen.

5. Kleurvariabiliteit:

Dankzij RGB-LED’s kunnen kleuren nauwkeurig en levendig worden weergegeven, wat creatieve verlichtingstoepassingen mogelijk maakt.

De Floodlight RGB IP65 10W maakt optimaal gebruik van deze voordelen om een breed scala aan toepassingen te bedienen.

Floodlight RGB IP65 10W: Kenmerken en Voordelen

De Floodlight RGB IP65 10W is ontworpen met het oog op veelzijdigheid en creativiteit. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken en voordelen:

1. RGB-Verlichting:

Deze schijnwerper is uitgerust met RGB-LED’s, waardoor u de kleur van het licht naar wens kunt aanpassen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en verlichtingseffecten, waardoor deze schijnwerper ideaal is voor decoratieve en sfeervolle verlichting.

2. Hoge Lichtopbrengst:

Ondanks zijn bescheiden vermogen van 10 watt biedt deze schijnwerper een indrukwekkende lichtopbrengst, wat hem geschikt maakt voor het verlichten van diverse ruimtes.

3. Waterbestendigheid (IP65):

De IP65-classificatie garandeert dat de schijnwerper bestand is tegen stof en krachtige stralen water, waardoor hij geschikt is voor gebruik in diverse weersomstandigheden.

4. Duurzaamheid:

LED’s hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen schokken en trillingen, wat deze schijnwerper geschikt maakt voor veeleisende omstandigheden en minimale onderhoudsvereisten heeft.

5. Afstandsbediening:

De schijnwerper wordt vaak geleverd met een afstandsbediening, waarmee u eenvoudig de kleur, helderheid en verlichtingsmodi kunt aanpassen, zodat u de gewenste sfeer kunt creëren.

6. Brede Toepasbaarheid:

Of het nu gaat om tuinverlichting, het benadrukken van speciale accenten in uw woonruimte, het creëren van sfeer in een horecagelegenheid of het verlichten van speciale evenementen, de Floodlight RGB IP65 10W past perfect in diverse contexten.

7. Energie-efficiëntie:

Ondanks de krachtige verlichting en kleurrijke opties blijft deze schijnwerper energiezuinig dankzij de efficiënte LED-technologie.

Toepassingen van de Floodlight RGB IP65 10W

De veelzijdigheid van de Floodlight RGB IP65 10W maakt het ideaal voor verschillende toepassingen, waaronder:

1. Tuinverlichting:

Deze schijnwerper kan worden gebruikt om tuinen, bloembedden en landschappen te verlichten, waardoor ze zowel overdag als ‘s nachts indrukwekkend zijn.

2. Woonruimtes:

U kunt deze schijnwerper gebruiken om bepaalde delen van uw huis te accentueren, zoals kunstwerken, architectonische details of decoratieve elementen.

3. Horecagelegenheden:

Restaurants, bars en cafés kunnen de sfeer verbeteren en thema-avonden organiseren met behulp van de verschillende kleuren en verlichtingseffecten van deze schijnwerper.

4. Evenementenverlichting:

De Floodlight RGB IP65 10W is een populaire keuze voor evenementen zoals bruiloften, feesten en festivals, waar kleurrijke verlichting de algehele sfeer versterkt.

5. Openbare Ruimtes:

Parken, pleinen en openbare gebouwen kunnen profiteren van de veelzijdigheid van deze schijnwerper om de openbare ruimte ‘s nachts veiliger en aantrekkelijker te maken.

Installatie en Onderhoud

De installatie van de Floodlight RGB IP65 10W is over het algemeen eenvoudig en vereist weinig technische kennis. Deze schijnwerper wordt meestal geleverd met gedetailleerde instructies voor installatie en bedrading. Voor optimale prestaties is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de schijnwerper correct is gemonteerd en geplaatst.

Onderhoud is minimaal, omdat LED’s van nature duurzaam zijn en weinig onderhoud vereisen. Periodieke reiniging van het armatuur om vuil en stof te verwijderen, kan de levensduur en prestaties van de schijnwerper verder verbeteren.

Conclusie

De Floodlight RGB IP65 10W is een opvallende toevoeging aan de wereld van verlichting. Met zijn krachtige verlichting en kleurrijke mogelijkheden biedt deze schijnwerper een veelzijdige en creatieve oplossing voor diverse verlichtingstoepassingen.

Of u nu uw tuin wilt opfleuren, uw woonruimte wilt aanpassen, de sfeer in een horecagelegenheid wilt verbeteren of een speciaal evenement wilt verlichten, de Floodlight RGB IP65 10W biedt u de vrijheid om te experimenteren met kleur en licht. Bovendien profiteert u van de voordelen van LED-technologie, zoals energie-efficiëntie en een lange levensduur. Deze schijnwerper vertegenwoordigt niet alleen een investering in uw comfort en creativiteit, maar ook in een kleurrijkere toekomst van verlichting.

Bekijk hier alle Floodlights: https://whyled.nl/magazijnverlichting/floodlights/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

 

CRI

Garantie

Gradenbundel

Hertz

IP Waarde

Keurmerken

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Materiaal

Power Factor

Voltage

Wattage

Scroll naar boven