@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Floodlights

Floodlights, ook wel schijnwerpers genoemd, worden vaak gekozen om verschillende redenen, afhankelijk van de toepassing en de specifieke behoeften van de gebruiker.

  1. Krachtige verlichting: Floodlights zijn ontworpen om een grote hoeveelheid helder licht te produceren en over een breed gebied te verspreiden. Ze zijn ideaal voor het verlichten van grote buitenruimtes, zoals sportvelden, parkeerplaatsen, tuinen of bouwplaatsen.
  2. Veiligheid en beveiliging: Floodlights zijn effectief als beveiligingsverlichting. Ze kunnen donkere gebieden rond gebouwen verlichten, wat potentiële indringers kan afschrikken en de veiligheid van een locatie kan verbeteren.
  3. Evenementen en entertainment: Bij buitenevenementen, concerten of festivals kunnen floodlights worden gebruikt om de locatie te verlichten en de sfeer te verbeteren. Ze zijn ook handig voor het verlichten van filmsets en podiums.
  4. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Floodlights zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en wattages, waardoor ze flexibel zijn en aan verschillende behoeften kunnen voldoen. Sommige modellen zijn verstelbaar en kunnen worden gericht om specifieke gebieden te verlichten.
  5. Energie-efficiëntie: Moderne floodlights maken gebruik van energiezuinige LED-technologie, waardoor ze minder energie verbruiken in vergelijking met oudere verlichtingssystemen, zoals halogeenlampen of gloeilampen.
  6. Noodverlichting: Floodlights kunnen worden gebruikt als noodverlichting in geval van stroomuitval of noodsituaties, waardoor het gebied wordt verlicht en mensen zich veiliger kunnen verplaatsen.
  7. Outdoor activiteiten: Voor liefhebbers van outdoor activiteiten, zoals kamperen of nachtelijke sporten, kunnen draagbare floodlights worden gebruikt om de omgeving te verlichten en activiteiten mogelijk te maken in het donker.

 

Toont alle 26 resultaten

Scroll naar boven