@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Goude Tafellamp 3W

 24,50 excl.BTW |  29,65 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 3 jaar garantie
  • IP 22
  • Afmetingen: 230xØ90 mm
  • Bereik 4-6 uur
  • Branduren 40.000
, , , ,

Goude Tafellamp 3W

Goude Tafellamp 3W Draagbaar met USB Oplaadbare Batterij is het perfecte decoratieve verlichtingspunt om u te vergezellen in uw dagelijks leven. Dankzij haar grootte en ontwerp past ze zich perfect aan de gewenste ruimte aan.

Kenmerken van deze LED Tafellamp 3W  

Deze oplaadbare lamp heeft een hoofdbehuizing van metaal en is afgewerkt in satijngoud. Er is ook een diffuser die de LED’s bedekt en beschermt en het licht doet verspreiden op een manier die aangenaam is voor het menselijk oog.

Goude Tafellamp 3W

In de doos vindt u een USB-Type C kabel, waarmee u de lamp gemakkelijk kunt opladen in elke ruimte waar een stopcontact is. De oplaadbare  lamp heeft een touch dimming systeem waarmee u de kleurtemperatuur kunt veranderen en de intensiteit van het licht kunt regelen. Met één aanraking kunt u de lamp aan/uit zetten of de kleur van het licht veranderen en door de bovenkant van de lamp continu aan te raken kunt u, zodra deze is ingeschakeld, de intensiteit van het licht aanpassen. De lamp kan worden gebruikt in uiteenlopende omgevingen zoals woonkamers, slaapkamers, hotels, restaurants, commerciële ruimten, enz.

* Om de kleurtemperatuur te veranderen, raakt u gewoon het bovenste gedeelte zo vaak aan als u wilt of schakelt u de lamp aan en uit.

* Met een aanraking op het bovenste gedeelte van de lamp gaat het licht aan op 100%, als we het ingedrukt houden verminderen we het licht geleidelijk tot een minimum van 20% en om de lamp uit te schakelen volstaat het om nogmaals op de tiptoets te drukken.

 

 

 

 

Bekijk ook onze andere tafellampen: https://whyled.nl/tafellampen-2/

Bekijk ook onze facebook pagina: https://www.facebook.com/WhyLed

IP Waarde

Garantie

Scroll naar boven