.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

Goude Tafellamp Horeca 3W

 24,50 excl.BTW |  29,65 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 3 jaar garantie
  • IP 20
  • Kleur 3000K – 4500K – 6000K
  • Branduren 6
  • Afmetingen: 140xØ95 mm
, , , ,

Goude Tafellamp Horeca 3W

 

De Goude Tafellamp Horeca 3W is het perfecte decoratieve verlichtingspunt om u in uw dagelijks leven te vergezellen. Dankzij haar grootte en ontwerp past ze zich perfect aan de gewenste ruimte aan.

Kenmerken van de Goude Tafellamp Horeca 3W

Deze oplaadbare lamp heeft een metalen behuizing met een satijngouden afwerking. Er is ook een diffuser die de LED’s bedekt en beschermt en ervoor zorgt dat het licht wordt verspreid op een manier die aangenaam is voor het menselijk oog.

In de doos vindt u een USB-Type C-kabel, waarmee u hem gemakkelijk kunt opladen in elke kamer waar een stopcontact is. De oplaadbare en draagbare Goude Tafellamp Horeca 3W heeft een touch-dimsysteem waarmee u de kleurtemperatuur kunt veranderen en de intensiteit van het licht kunt regelen. Met één aanraking kunt u de lamp aan/uit zetten of de kleur van het licht veranderen en door de bovenkant van de lamp continu aan te raken kunt u, zodra deze is ingeschakeld, de intensiteit van het licht aanpassen. De lamp kan worden gebruikt in uiteenlopende omgevingen zoals woonkamers, slaapkamers, hotels, restaurants, commerciële ruimten, enz.

* Om de kleurtemperatuur te veranderen, raakt u gewoon het bovenste gedeelte zo vaak aan als u wilt of schakelt u de lamp aan en uit.

* Met een aanraking op het bovenste gedeelte van de lamp gaat het licht aan op 100%, als we het ingedrukt houden verminderen we het licht geleidelijk tot een minimum van 20% en om de lamp uit te schakelen volstaat het om nogmaals op de tiptoets te drukken.

Bekijk ook onze andere tafellampen: https://whyled.nl/tafellampen-2/

Bekijk ook onze facebook pagina: https://www.facebook.com/WhyLed

Garantie

IP Waarde

Levensduur

Scroll naar boven