Telefoon: +31(0)73 - 785 49 04 | E-mail: info@whyled.nl | Contact

GRONDSPOT EENVOUDIG


Grondspot Den Dungen

Solar lamp in de vorm van een paddenstoel, met grondpen om makkelijk in de grond te plaatsen. Dit lampje heeft een brandduur van 6-8 uur en wordt overdag opgeladen door de zon. De behuizing is gemaakt van plastic. Als het donker wordt zal de lamp automatisch aangaan. Wordt geleverd in set van 2 stuks.


Grondspot China

Deze leuke set van 2 tuinlampen staan leuk in de tuin of het balkon. Het lampje werkt op zonne-energie en zal als het donker wordt automatisch aan gaan. Deze lamp is geschikt voor alle weersomstandigheden en heeft een plastic behuizing. De lamp blijft zo'n 6-8 uur branden en is eenvoudig in de grond te prikken. Wordt geleverd in een set van 2 stuks.


Grondspot Quatro Statione

Prik dit Solarlampje eenvoudig in de grond met de handige grondpen. Dit lampje heeft een lichtopbrengst van 3 Lm/W en een kleurtemperatuur van 2700K. De behuizing is gemaakt van RVS. Het lampje is geschikt voor alle weersomstandigheden (IP44) en heeft een brandduur van 6-8 uur. Verpakt als set van 4.


Grondspot Solar Triangle

Deze solar tuinlamp geeft een prachtig warm wit licht. Deze lamp laadt overdag op door de zon en kan 's avonds aangezet worden met een schakelaar. De lamp is Y vormig en heeft een roestvrijstalen basis. Door de grondpen is hij gemakkelijk in de grond te plaatsen.


Grondspot Solar Torch

Tuinfakkel op zonne-energie. Deze solar tuinfakkel is voorzien van zonnepaneel en een Lithium Ion Accu. Overdag wordt de batterij opgeladen door de zon door het zonnepaneel aan de bovenkant. Deze tuinlamp heeft een modern en elegant design, met een oranje gloed en een realistisch vlammeneffect. Een prachtige sfeerverlichting voor elke tuin. Makkelijk in de grond te prikken.


Prijs aanvragen