.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.
Uitverkoop!

Helva – Dubbel – Wandlamp

Oorspronkelijke prijs was: € 64,95.Huidige prijs is: € 51,96. excl.BTW |  62,87 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 2-staps Moodmaker™-dimmen
  • Traploze aanraakdimmer
  • Kastbeugel inbegrepen
  • Verticale en horizontale installatie mogelijk
  • 5 jaar LED-garantie
,

Productinformatie Helva Dubbel Wandlamp

Wandlamp

De 2-staps Moodmaker™-dimbare lamp is een indrukwekkend stukje technologie dat de manier waarop je je ruimte verlicht, volledig transformeert. Met een scala aan geavanceerde functies en doordachte ontwerpdetails, is deze lamp niet alleen een bron van licht, maar ook een slimme en stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze lamp is het 2-staps Moodmaker™-dimmen. Dit innovatieve systeem stelt je in staat om de lichtintensiteit aan te passen op een manier die bij je stemming past. Met slechts een tik op de dimmer schakel je tussen twee vooraf ingestelde lichtniveaus. Of je nu behoefte hebt aan helder licht om te lezen of een zachte gloed om te ontspannen, deze lamp biedt de perfecte sfeer met een eenvoudige aanraking.

De lamp is uitgerust met een traploze aanraakdimmer, waardoor je de helderheid van het licht met precisie kunt aanpassen. Er zijn geen schakelaars of knoppen nodig, alleen een lichte aanraking is voldoende om het licht naar jouw wens aan te passen. Dit maakt de bediening van de lamp intuïtief en moeiteloos, waardoor je de ultieme controle hebt over de verlichting in je ruimte.

Bij de aankoop van deze lamp is een kastbeugel inbegrepen, wat de installatie eenvoudiger maakt. Of je nu de lamp aan de muur wilt bevestigen of op een andere manier wilt monteren, de meegeleverde beugel maakt het proces gemakkelijk en probleemloos.

Een ander groot voordeel van deze lamp is de veelzijdigheid in installatie. Je kunt ervoor kiezen om de lamp zowel verticaal als horizontaal te installeren, afhankelijk van je voorkeuren en de lay-out van de ruimte. Dit geeft je de flexibiliteit om de lamp aan te passen aan de specifieke behoeften van je interieur.

Een belangrijk aspect dat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze lamp benadrukt, is de 5 jaar LED-garantie. Dit geeft aan dat de ingebouwde LED-module van hoge kwaliteit is en ontworpen is om jarenlang consistente prestaties te leveren. Het biedt gemoedsrust en verzekert je dat je investering in deze lamp een langetermijnvoordeel zal opleveren.

De lamp rust op een stevige lampvoet, waardoor hij stabiel en veilig op zijn plaats blijft staan. Dit zorgt ervoor dat de lamp niet gemakkelijk omvalt of wiebelt, wat belangrijk is om ongelukken te voorkomen.

Wat betreft de verlichting zelf, heeft deze lamp een ingebouwde dimbare LED-module met Moodmaker™-functionaliteit. Dit betekent dat je niet alleen de helderheid van het licht kunt aanpassen, maar ook kunt genieten van verschillende lichtsferen. De kleurtemperatuur van het licht varieert tussen koud wit (>3000K) en wit (3000K). Hierdoor kun je kiezen tussen een energieke, heldere verlichting en een warme, ontspannen sfeer, afhankelijk van je behoeften.

Met een lichtopbrengst van 900 lumen biedt deze lamp voldoende helderheid om de meeste ruimtes effectief te verlichten. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor is, deze lamp levert helder en gelijkmatig licht voor een breed scala aan activiteiten.

De lamp heeft een IP-graad van IP44, wat aangeeft dat hij geschikt is voor gebruik binnenshuis. Dit maakt hem bestand tegen stof en spatwater, waardoor hij ideaal is voor installatie in badkamers, keukens en andere vochtige omgevingen.

Wat het materiaal betreft, is deze lamp vervaardigd uit duurzaam plastic. Dit maakt hem lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, terwijl het toch stevig genoeg is om de tand des tijds te doorstaan. Het strakke en moderne ontwerp van de lamp past naadloos in verschillende interieurstijlen, waardoor hij een veelzijdige keuze is voor elk huis of kantoor.

Kortom, de 2-staps Moodmaker™-dimbare lamp combineert geavanceerde technologie met doordachte ontwerpdetails om de perfecte verlichtingsoplossing te bieden. Met zijn 2-staps Moodmaker™-dimfunctie, traploze aanraakdimmer, meegeleverde kastbeugel, veelzijdige installatiemogelijkheden, 5 jaar LED-garantie, en instelbare kleurtemperatuur, is deze lamp een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar flexibele en stijlvolle verlichting voor hun interieur. Of het nu gaat om het creëren van een productieve werkruimte of een ontspannen sfeer, deze lamp biedt de perfecte balans tussen vorm en functie.

Voor meer informatie kunt u verder kijken op onze site:

http://www.whyled.nl

Ook op Facebook is nog veel informatie te vinden:

(3) Facebook

 

IP Waarde

Wattage

Levensduur

CRI

Kleurtemperatuur

Scroll naar boven