Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Installatie

Installatie van LED verlichting

Met ons team van elektrotechnische specialisten worden de projecten met een ervaren hand uitgevoerd. Waar de kennis van de adviseurs stopt, gaat deze verder bij het team van de installatie. Onze vakbekwame installateurs zorgen voor een goede verloop van het gehele project.

Zij zijn voor alle uitvoerende werkzaamheid juist gecertificeerd en mogen daarnaast ook de keuring van noodverlichting en de meterkast tot zich nemen. Alle projecten worden gedaan met afvoering van de oude armaturen en stofzuigerschoon opgeleverd.

Installatie van LED verlichting

Over WhyLed

WhyLed is opgericht in 2015 en heeft in de loop der jaren talloze projecten succesvol uitgevoerd op het gebied van zakelijke LED-verlichting en de installatie van LED verlichting. Als experts in lichtplanning beschikken wij over gedegen inzicht in de gewenste projectrealisatie. Dankzij onze uitgebreide ervaring en hooggekwalificeerd team zijn wij al geruime tijd toonaangevend in het bieden van totaaloplossingen aan onze klanten.

Onze adviseurs en accountmanagers verstrekken gedetailleerde informatie over onze LED-verlichting, inclusief de specifieke voordelen ervan voor jouw situatie, de redenen achter onze verlichtingskeuzes, en de persoonlijke voordelen op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing.

Enkele projecten met ons installatieteam, zij verzorgden al vele installatie van led verlichting.

Waarom moet ik op letten bij de installatie van led verlichting?

Het installeren van led-verlichting is over het algemeen vrij eenvoudig, maar het is belangrijk om enkele belangrijke punten in overweging te nemen om ervoor te zorgen dat de installatie veilig en effectief is. Hier zijn enkele tips:

  1. Compatibiliteit met de huidige armaturen: Controleer of de led-lampen die je hebt gekozen compatibel zijn met de armaturen waarin je ze wilt installeren. Sommige led-lampen hebben specifieke armaturen nodig, dus zorg ervoor dat ze geschikt zijn.

  2. Voltage: Controleer het voltage van de led-lampen en zorg ervoor dat het overeenkomt met het voltage van je stroombron. Foutieve spanning kan leiden tot beschadiging van de led-lampen.

  3. Dimbaarheid: Als je dimbare led-lampen hebt, zorg er dan voor dat de dimmer die je gebruikt geschikt is voor led-verlichting. Niet alle dimmers zijn compatibel met led-technologie, en het gebruik van een niet-ondersteunde dimmer kan leiden tot knipperende lichten of beschadiging van de lampen.

  4. Polariteit: Led-lampen hebben een polariteit, wat betekent dat ze correct moeten worden aangesloten op de stroombron. Zorg ervoor dat je de juiste polariteit volgt om te voorkomen dat de led-lampen niet goed functioneren.

  5. Hitteafvoer: Led-lampen genereren warmte, hoewel minder dan traditionele gloeilampen. Zorg ervoor dat de led-lampen voldoende ruimte hebben voor luchtcirculatie om oververhitting te voorkomen.

  6. Installatiehoogte: Plaats de led-lampen op de juiste hoogte en volg indien nodig de aanbevelingen van de fabrikant. Sommige led-lampen hebben specifieke aanbevelingen voor de installatiehoogte om optimale prestaties te garanderen.

  7. Kwaliteit van de led-lampen: Investeer in kwaliteitsvolle led-lampen van gerenommeerde fabrikanten. Goedkopere opties kunnen minder betrouwbaar zijn en sneller defect raken.

  8. Milieuvriendelijke verwijdering: Houd rekening met de juiste wijze van verwijdering van oude lampen en zorg ervoor dat je oude lampen op een milieuvriendelijke manier afdankt.

  9. Veiligheid: Schakel altijd de stroom uit voordat je begint met de installatie. Als je niet zeker bent van je vaardigheden, overweeg dan om een professional in te huren voor de installatie.

Door deze tips in overweging te nemen, kun je de installatie van led-verlichting veilig en succesvol uitvoeren.

WhyLed

Why Us

Missie:
Duurzame werkomgevingen creëren met hoge kwalitatieve LED-verlichting door middel van onze expertises, samenwerking en eerlijkheid. Dit kunnen wij natuurlijk niet alleen, dit moeten wij samen met jou en onze partners doen. 

Visie: 
Een circulaire duurzame economie is steeds meer zichtbaar in de hoofden van mensen. WhyLed heeft op dit gebied een (verlichtende) kijk en zal hier ten alle tijden aan mee bijdragen. 

Strategie: 
Door een compact gespecialiseerd team te gebruiken voor elk project kunnen wij elk vraagstuk beantwoorden en elk probleem een oplossing bieden. Er is geen ruimte die niet verlicht kan worden. 

1704810844123
Scroll naar boven