Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

Kantoorverlichting

Het creëren van comfortabele en productieve werkomgevingen.

Kantoorverlichting
Kantoorverlichting
lena II viz
lino laser viz2
1547814784

Kleur
temperatuur

De kleurtemperatuur van het licht heeft invloed op de sfeer en het gevoel van de ruimte. Over het algemeen is koel wit licht (4000K-6500K) geschikt voor productieve werkruimtes, terwijl warm wit licht (2700K-3500K) een meer ontspannen sfeer creëert. Een mix van beide kan ook worden gebruikt voor een gebalanceerde verlichting.

Waarom WhyLed?

Kwaliteit

Kwalitatieve verlichting voor een betaalbare prijs.

Kennis

Met meer dan 20 jaar ervaring kent WhyLed de LED-markt wereldwijd.

Net dat stapje extra

Communicatie hand-in-hand met flexibiliteit is de sleutel tot succes.

Totaal ontzorging

Complete ontzorging van het project, van advies tot stofzuigerschoon opleveren.

Onze kantoorverlichting ontdekken?

Vraag advies aan of bekijk het grootste kantoorverlichting assortiment van de Benelux online. 

ELFI P linkable
1574235142

Kantoorverlichting, zoveel mogelijkheden.

In de moderne werkplek is verlichting een cruciaal element voor het creëren van een productieve en comfortabele omgeving. Kantoorverlichting is niet langer beperkt tot saaie TL-buizen; tegenwoordig zijn er een breed scala aan kantoorlampen beschikbaar, elk met unieke eigenschappen en voordelen. Van bureaulampen tot LED-panelen, hier is een overzicht van enkele veelvoorkomende types.

Bureaulampen:
Bureaulampen zijn de werkpaarden van kantoorverlichting. Speciaal ontworpen om op bureaus te plaatsen, bieden ze gerichte verlichting voor taken zoals lezen, schrijven en computergebruik. Een van hun belangrijkste kenmerken is de verstelbaarheid; ze zijn vaak voorzien van functies waarmee gebruikers de hoogte, hoek en helderheid van het licht kunnen aanpassen aan hun behoeften.

Hanglampen:
Hanglampen zijn ideaal voor het verstrekken van algemene verlichting in kantoorruimtes. Ze worden aan het plafond bevestigd en kunnen variëren in stijl, van modern en minimalistisch tot industrieel of traditioneel. Hanglampen zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook een statement maken in de ruimte, waardoor ze een essentieel onderdeel worden van het algehele ontwerp en de sfeer van een kantoor.

Plafondlampen:
Vergelijkbaar met hanglampen, maar direct aan het plafond gemonteerd, bieden plafondlampen diffuus licht in de ruimte. Ze zijn perfect voor het verlichten van gangen, vergaderruimtes en andere gebieden waar algemene verlichting nodig is. Plafondlampen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende kantooromgevingen.

Vloerlampen:
Vloerlampen bieden extra verlichting in kantoorruimtes en kunnen worden gebruikt om donkere hoeken op te fleuren of als accentverlichting. Deze staande lampen zijn flexibel inzetbaar en kunnen gemakkelijk worden verplaatst naar verschillende locaties in de ruimte, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Vloerlampen zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlen, variërend van slank en eigentijds tot klassiek en elegant.

LED-panelen:
LED-panelen zijn de voorkeurskeuze geworden voor veel moderne kantoren vanwege hun energiezuinigheid en duurzaamheid. Deze platte, vaak vierkante of rechthoekige panelen worden aan het plafond gemonteerd en bieden helder en gelijkmatig licht over de hele ruimte. Naast hun efficiëntie kunnen LED-panelen ook worden gedimd en zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, waardoor gebruikers de lichtinstellingen kunnen aanpassen aan hun voorkeuren en taken.

In conclusie bieden de verschillende soorten kantoorlampen een scala aan opties om de verlichting aan te passen aan de behoeften en voorkeuren van gebruikers. Of het nu gaat om het verlichten van een individuele werkplek, het creëren van een gezellige sfeer in een vergaderruimte, of het bieden van algemene verlichting in een kantoorruimte, er is een kantoorlamp die geschikt is voor elke situatie.

Scroll naar boven