.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

LED BREEDSTRALER QUALITY IP65 50W

 67,62 excl.BTW |  81,82 incl BTW.

Snelle levertijd
  • Wattage 50 Watt
  • 110 lumen per watt
  • IP65
  • 50.000 branduren
  • Garantie 5 jaar

Beschikbaarheid: 291 op voorraad

,

LED Breedstraler Quality IP65 50W: Revolutionaire Verlichting voor elke Toepassing

Verlichting is een cruciaal onderdeel van ons dagelijks leven, zowel in binnen- als buitentoepassingen. Of het nu gaat om het verlichten van uw huis, kantoor, tuin, parkeerterrein, sportveld of industriële faciliteit, de keuze van verlichting kan een grote impact hebben op zowel de sfeer als de efficiëntie van de ruimte. Een van de meest innovatieve oplossingen op de markt is de LED Breedstraler Quality IP65 50W van WhyLed. In dit artikel gaan we dieper in op de technische specificaties van deze verlichtingsoplossing, de toepassingsgebieden en de voordelen ervan voor verschillende situaties.

Moderne Verlichtingseisen

De eisen en verwachtingen met betrekking tot verlichting zijn in de loop der jaren sterk geëvolueerd. De moderne samenleving stelt hogere eisen aan verlichting dan ooit tevoren. Hier zijn enkele van de belangrijkste factoren die de moderne verlichting definiëren:

  • Energie-Efficiëntie: Energiebesparing is een topprioriteit, niet alleen vanwege kostenoverwegingen, maar ook vanwege milieubewustzijn. Efficiënte verlichtingstechnologieën zijn essentieel.
  • Lange Levensduur: Verlichting moet niet alleen energiezuinig zijn, maar ook lang meegaan om de vervangingskosten en de milieubelasting te minimaliseren.
  • Helderheid en Lichtkwaliteit: De kwaliteit van het licht is van cruciaal belang, zowel voor visueel comfort als voor het uitvoeren van taken. Helder, kleurecht licht is essentieel.
  • Veiligheid en Beveiliging: In veel toepassingen, zoals buitenterreinen en industriële faciliteiten, speelt verlichting een sleutelrol bij het waarborgen van veiligheid en beveiliging.
  • Flexibiliteit en Aanpasbaarheid: Verlichting moet kunnen voldoen aan de specifieke eisen van verschillende toepassingen en omgevingen.

De LED Breedstraler Quality IP65 50W is een product dat reageert op deze moderne verlichtingseisen en oplossingen biedt voor een breed scala aan toepassingen.

LED Breedstraler Quality IP65 50W: Technische Specificaties

Voordat we dieper ingaan op de toepassingsgebieden en voordelen van de LED Breedstraler Quality IP65 50W, laten we eerst de technische specificaties van dit indrukwekkende verlichtingsproduct bekijken:

1. LED-technologie:

De LED Breedstraler Quality IP65 50W maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie. LEDs staan bekend om hun hoge energie-efficiëntie en lange levensduur. Ze verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichting en gaan vele malen langer mee.

2. Krachtige Lichtopbrengst:

Deze breedstraler biedt een aanzienlijke lichtopbrengst van 50 watt. Hierdoor is het geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen waar heldere verlichting nodig is.

3. Weerbestendig Ontwerp:

De LED Breedstraler Quality IP65 50W is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het heeft een IP65-classificatie, wat betekent dat het stofdicht is en bestand tegen lage-druk waterstralen. Hierdoor is het geschikt voor buitengebruik en blijft het betrouwbaar in verschillende weersomstandigheden.

4. Energie-Efficiëntie:

Deze breedstraler is bijzonder energiezuinig. De LED-technologie vermindert het energieverbruik aanzienlijk zonder afbreuk te doen aan de lichtkwaliteit.

5. Flexibele Installatie:

Het ontwerp van de LED Breedstraler Quality IP65 50W maakt flexibele installatiemogelijkheden mogelijk. Het kan aan muren, plafonds of speciale beugels worden bevestigd, wat de veelzijdigheid vergroot.

6. Lichtkleur en Stralingshoek:

Dit product is verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren, waaronder warm wit, koel wit en daglicht, waardoor u de gewenste sfeer en lichttemperatuur kunt creëren. De stralingshoek van 120 graden zorgt voor een brede dekking.

Toepassingsgebieden van de LED Breedstraler Quality IP65 50W

De LED Breedstraler Quality IP65 50W is een veelzijdige verlichtingsoplossing die geschikt is voor verschillende toepassingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waarin dit product uitblinkt:

1. Buitenverlichting:

De IP65-classificatie van de LED Breedstraler Quality IP65 50W maakt het ideaal voor buitenverlichtingstoepassingen. Het is geschikt voor het verlichten van tuinen, opritten, gevels, parkeerterreinen en terreinen rondom gebouwen.

2. Veiligheidsverlichting:

In situaties waar veiligheid een prioriteit is, zoals trappen, gangpaden en toegangspunten tot gebouwen, kan deze breedstraler voor heldere verlichting zorgen en helpen bij het voorkomen van ongelukken.

3. Commerciële Verlichting:

Voor bedrijven, winkels en commerciële ruimtes kan de LED Breedstraler Quality IP65 50W worden gebruikt om etalages, gevels en parkeerplaatsen te verlichten, wat de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van commerciële ruimtes verbetert.

4. Sportfaciliteiten en Recreatiegebieden:

Voor sportvelden, parken en recreatieve gebieden is heldere verlichting essentieel voor veiligheid en activiteiten in de avonduren. Deze breedstraler biedt de benodigde helderheid voor verschillende buitensporten en recreatieve activiteiten.

5. Industriële Verlichting:

In industriële faciliteiten waar krachtige verlichting vereist is, zoals fabriekshallen, magazijnen en andere grote industriële ruimtes, kan de LED Breedstraler Quality IP65 50W uitstekende diensten leveren.

Voordelen van de LED Breedstraler Quality IP65 50W

De LED Breedstraler Quality IP65 50W biedt een reeks voordelen voor verschillende toepassingen:

1. Energiebesparing:

Dankzij de energiezuinige LED-technologie wordt het energieverbruik aanzienlijk verminderd, wat leidt tot lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

2. Lange Levensduur:

LED’s hebben een aanzienlijk langere levensduur dan traditionele verlichtingstechnologieën. Hierdoor zijn er minder onderhoud en vervangingskosten op de lange termijn.

3. Duurzaamheid:

De IP65-classificatie maakt deze breedstraler bestand tegen stof en water, wat zorgt voor duurzaamheid in verschillende omgevingen.

4. Hoge Lichtopbrengst:

Met 50 watt biedt de LED Breedstraler Quality IP65 50W voldoende licht om grote ruimtes te verlichten, wat de zichtbaarheid en veiligheid verbetert.

5. Flexibele Installatie:

Dit armatuur kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd, wat de veelzijdigheid en aanpassingsmogelijkheden vergroot.

Conclusie

De LED Breedstraler Quality IP65 50W van WhyLed is een krachtige verlichtingsoplossing die aan de eisen van de moderne wereld voldoet. Met zijn energie-efficiënte LED-technologie, duurzaamheid en veelzijdigheid is het een waardevolle aanvulling op zowel residentiële als commerciële verlichtingsoplossingen. Of het nu gaat om het verlichten van buitenruimtes, het verbeteren van de veiligheid of het optimaliseren van de werkomgeving in industriële faciliteiten, de LED Breedstraler Quality IP65 50W biedt de helderheid en efficiëntie die nodig zijn. Het vertegenwoordigt een stap voorwaarts in de evolutie van verlichting in de 21e eeuw en belichaamt de toekomst van heldere, energiezuinige en duurzame verlichting.

Bekijk hier alle Floodlights: https://whyled.nl/magazijnverlichting/floodlights/

op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Lichtkleur

Wattage

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

CRI

Gradenbundel

Voltage

Hertz

IP Waarde

Power Factor

Garantie

Levensduur

Materiaal

Scroll naar boven