@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Led Paneel BACK-LIT 60X30 24W

 37,40 excl.BTW |  45,25 incl BTW.

Snelle levertijd
 • 24 watt
 • 100 lumen per watt
 • UGR<21
 • 50.000 branduren
 • 5 jaar garantie

Beschikbaarheid: 324 op voorraad (kan nabesteld worden)

,

Led Paneel BACK-LIT 60X30 24W

Productomschrijving

Dit 60x30cm LED paneel heeft een verbruik van 24W en een lichtopbrengst van 100 lumen per watt. De ingebouwde LEDs zorgen ervoor dat het licht egaal wordt verspreid. Dit LED paneel vervangt de oude TL bakken van 295×595 mm in het systeemplafond. Met hetzelfde hoeveelheid licht, maar dan een stuk energiezuiniger. Daarnaast gaat dit LED paneel tot minstens 50.000 branduren mee.

Lichtkleur

Dit product is leverbaar met de volgende lichtkleuren:

3000K, Geschikt voor: algemene ruimtes, ontvangruimtes, balies, kleedkamers of basisscholen
4000K, Geschikt voor: klaslokalen, kantoorruimtes, showroom, keukens, kapsalons, retail of museums
5000K, Geschikt voor: werkruimtes, magazijnen, kantoorruimtes

IP-Waarde

Dit product heeft een IP-waarde van 20, dit betekent dat dit product aanraakbestendig is. Hierdoor is dit product geschikt voor iedere droge ruimte.

Dimmen

Dit product is dimbaar te maken. Om dit product te dimmen moet u de meegeleverde driver omwisselen met een dimbare driver.

UGR-Waarde

De UGR geeft aan wat de verblinding onder een bepaalde hoek is. Voor de UGR waarde geldt dat hoe lager hoe minder het product verblindt. Dit product heeft een UGR waarde van <21, dit betekent dat dit product geschikt is voor fijn industrieel werk.

CRI

Dit product heeft een CRI waarde van 80Ra, dit betekent dat de kleurweergave van het licht goed is.

U ontvangt de volgende producten
LED paneel, voorzien van 1,5 meter snoer en stekker.
Inclusief Lifud driver.

Er zijn verschillende redenen waarom het Led Paneel BACK-LIT 60X30 24W een goede keuze kan zijn:

 1. Energie-efficiëntie: Het Led Paneel BACK-LIT 60X30 24W staat bekend om zijn hoge energie-efficiëntie, met een lichtopbrengst van 100 lumen per watt. Dit betekent dat je met een relatief laag wattage (24W) een hoge lichtopbrengst krijgt, wat kan leiden tot energiebesparingen.
 2. Levensduur: Dit type paneel heeft een lange levensduur van 50.000 branduren, wat betekent dat het veel langer meegaat dan standaard LED-panelen en traditionele verlichtingsbronnen.
 3. Instelbare lichtkleur: Je kunt de lichtkleur van het Led Paneel BACK-LIT 60X30 24W aanpassen tussen 2700K en 6500K, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen en omgevingen.
 4. Lage verblinding (UGR): Met een UGR-waarde van minder dan 22 zorgt het Led Paneel BACK-LIT 60X30 24W voor weinig tot geen verblindend effect, wat comfortabel is voor de ogen.
 5. Eenvoudige installatie: Het Led Paneel BACK-LIT 60X30 24W is eenvoudig te installeren en te vervangen in systeemplafonds, wat het een handige optie maakt voor zowel renovatie als nieuwe installaties.
 6. Garantie: Het product wordt geleverd met een garantie van 5 jaar, wat zekerheid biedt over de kwaliteit en duurzaamheid.

Deze eigenschappen maken het Led Paneel BACK-LIT 60X30 24W een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een energiezuinige, duurzame en veelzijdige verlichtingsoplossing voor verschillende soorten ruimtes

Led Paneel BACK-LIT 60X30 24W

 1. Bekijk ook ons volledige assortiment: https://whyled.nl/producten/

  Bekijk onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Breedte (mm)

Garantie

Gradenbundel

Hertz

IP Waarde

Led Chips

Led Driver

Lengte (mm)

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Materiaal

Power Factor

UGR

Voltage

Wattage

Scroll naar boven