@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

LED PANEEL PANDIA 30X30CM 15W

 42,22 excl.BTW |  51,09 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 15 Watt
  • 110 lumen per watt
  • UGR<23
  • 50.000 branduren
  • 5 jaar garantie

Uitverkocht

,

LED PANEEL PANDIA 30X30CM 15W

Product omschrijving

Dit vierkante LED paneel heeft een verbruik van 15W en een lichtopbrengst van 110 lumen per watt. De lichtkleur van dit paneel is warm wit, de ingebouwde LEDs zorgen ervoor dat het licht egaal wordt verspreid. Dit LED paneel vervangt de oude TL bakken van 295×295 mm in het systeemplafond. Met hetzelfde hoeveelheid licht, maar dan een stuk energiezuiniger. Daarnaast gaat dit LED paneel 30×30 tot minsten 50.000 branduren mee.

Dit paneel word geleverd inclusief een externe Led Driver en een 1.5m eurostekker.

Lichtkleur

De lichtkleur van een LED lamp wordt aangeduid in Kelvin. Voor de Kelvin waarde geldt, hoe lager de waarde hoe warmer het licht.

Dit product is leverbaar met de volgende lichtkleuren:
3000K, Geschikt voor: algemene ruimtes, ontvangruimtes, balies, kleedkamers of basisscholen
4000K, Geschikt voor: klaslokalen, kantoorruimtes, showroom, keukens, kapsalons, retail of museums
5000K, Geschikt voor: werkruimtes, magazijnen, kantoorruimtes

IP-Waarde

Dit product heeft een IP-waarde van 20, dit betekent dat dit product aanraakbestendig is. Hierdoor is dit product geschikt voor iedere droge ruimte.

Dimmen

Dit product is dimbaar te maken. Om dit product te dimmen moet u de meegeleverde driver omwisselen met een dimbare driver.

UGR-Waarde

De UGR geeft aan wat de verblinding onder een bepaalde hoek is. Voor de UGR waarde geldt dat hoe lager hoe minder het product verblindt. Dit product heeft een UGR waarde van <23, dit betekent dat dit product geschikt is voor gemiddeld industrieel werk.

CRI

Dit product heeft een CRI waarde van 80Ra, dit betekent dat de kleurweergave van het licht goed is.

Scroll naar boven