.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

LENA II – LED Paneel DALI 60×60 – 120×30 |

 65,00 excl.BTW |  78,65 incl BTW.

Snelle levertijd
 • Watt 32-39W
 • Kelvin 4000K
 • Lumen4000-4875 lm
 • CRI > 90
 • Materiaal Aluminium, PS

60 62 120 +€ 3,00
, , ,

Product omschrijving

LENA II – LED Paneel

LED paneel ontworpen voor montage in het plafond, cassettes, gipsplaat en op het oppervlak. De lamp wordt geleverd in drie maten met accessoires. Laag energieverbruik met hoge lichtopbrengst. De lamp is gemaakt van aluminium, prismatische PMMA diffuser. Verkrijgbaar in wit. Gebruik: algemene verlichting in commerciële ruimtes (kantoren, recepties, vergaderzalen, scholen).

LED Paneel DALI

Het gebruik van een LED paneel biedt verschillende voordelen en toepassingen, vooral op het gebied van verlichting in professionele en commerciële omgevingen. Hier zijn enkele redenen waarom mensen ervoor kiezen om LED-panelen te gebruiken:

 1. Energie-efficiëntie: LED-panelen zijn zeer energiezuinig en verbruiken veel minder elektriciteit in vergelijking met traditionele verlichtingsopties, zoals TL-buizen. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere elektriciteitskosten.
 2. Langere levensduur: LED-panelen hebben een aanzienlijk langere levensduur dan traditionele verlichting, zoals TL-buizen of gloeilampen. LED’s kunnen tot wel 50.000 uur meegaan, wat betekent dat ze minder vaak hoeven te worden vervangen, wat weer besparingen oplevert op onderhoudskosten en het vervangen van lampen.
 3. Hoge helderheid en uniformiteit: LED-panelen bieden een gelijkmatige en heldere verlichting over het hele oppervlak. Ze produceren geen flikkeringen en hebben geen opwarmtijd nodig, waardoor ze direct op volle helderheid worden ingeschakeld.
 4. Flexibiliteit in ontwerp: LED-panelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en kleurtemperaturen, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen en installatievereisten.
 5. Milieuvriendelijk: LED-panelen bevatten geen giftige stoffen zoals kwik, dat wel aanwezig is in TL-buizen. Hierdoor zijn ze milieuvriendelijker en gemakkelijker te recyclen.
 6. Geen UV- of infraroodstraling: LED-panelen produceren weinig tot geen UV- of infraroodstraling, wat gunstig is voor het verlichten van gevoelige materialen of producten, zoals kunstwerken, voedingsmiddelen, medicijnen, enz.
 7. Dimbaarheid: Veel LED-panelen zijn dimbaar, waardoor je de lichtintensiteit kunt aanpassen aan de gewenste sfeer en functionaliteit.
 8. Toepassingen: LED-panelen worden vaak gebruikt in kantoren, winkels, scholen, ziekenhuizen, en andere commerciële ruimtes vanwege hun efficiëntie, helderheid en uniformiteit van de verlichting.

Al met al bieden LED-panelen een kosteneffectieve en energiezuinige verlichtingsoplossing met een lange levensduur en gelijkmatige verlichting. Ze zijn een populaire keuze voor professionele en commerciële verlichtingstoepassingen vanwege hun vele voordelen en duurzaamheid.

Waarom een backlight paneel?

Je kiest voor een backlight LED-paneel wanneer je op zoek bent naar een efficiënte en esthetische manier om verlichting te bieden in verschillende toepassingen. Backlight LED-panelen zijn platte, dunne en energiezuinige verlichtingsarmaturen die voornamelijk worden gebruikt voor algemene verlichting in zowel commerciële als residentiële omgevingen. Hier zijn enkele situaties waarin je kunt overwegen om een backlight LED-paneel te kiezen:

 1. Kantoorverlichting: Backlight LED-panelen zijn populair in kantoren vanwege hun gelijkmatige verlichting en laag verblindingsniveau. Ze helpen een comfortabele werkomgeving te creëren door een helder, diffuus licht te bieden dat vermoeidheid van de ogen vermindert.
 2. Winkels en commerciële ruimtes: Backlight LED-panelen zijn ideaal voor verlichting in winkels, showrooms en andere commerciële ruimtes. Ze bieden een heldere en aantrekkelijke verlichting die de producten en displays goed accentueert.
 3. Scholen en onderwijsinstellingen: In klaslokalen, collegezalen en andere onderwijsomgevingen bieden backlight LED-panelen een uniforme verlichting die geschikt is voor educatieve activiteiten.
 4. Gezondheidszorgfaciliteiten: In ziekenhuizen, klinieken en gezondheidszorginstellingen zijn backlight LED-panelen geschikt voor gebruik in behandelkamers, wachtruimtes en gangen, waar een heldere, maar niet-verblindende verlichting essentieel is.
 5. Residentiële toepassingen: Backlight LED-panelen kunnen ook worden gebruikt in woningen, met name in keukens, badkamers en gangen. Ze bieden een egale en energiezuinige verlichting voor dagelijks gebruik.
 6. Grote commerciële ruimtes: Als je een grote ruimte moet verlichten, kunnen backlight LED-panelen een kosteneffectieve oplossing zijn vanwege hun lage energieverbruik en hoge lichtopbrengst.
 7. Duurzaamheid en energie-efficiëntie: Als je op zoek bent naar een verlichtingsoplossing die energiezuinig is en een lange levensduur heeft, zijn backlight LED-panelen een uitstekende keuze. Ze verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichtingstechnologieën, zoals TL-buizen, en gaan veel langer mee.

Over het algemeen zijn backlight LED-panelen geschikt voor verschillende ruimtes waar gelijkmatige, heldere en energiezuinige verlichting gewenst is. Ze kunnen een modern en strak design toevoegen aan elke ruimte, en de keuze voor een backlight LED-paneel kan bijdragen aan het creëren van een comfortabele en aangename omgeving.

Bekijk hier al onze kantoorverlichting: https://whyled.nl/product-category/kantoorverlichting/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op: https://www.facebook.com/WhyLedBV  

Materiaal

Wattage

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

CRI

Stralingshoek

UGR

Levensduur

Voltage

Garantie

Scroll naar boven