@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

LED Plantenbak Camelia Large Cable Outdoor

 239,28 excl.BTW |  289,53 incl BTW.

Snelle levertijd
,

Kenmerken van de Camelia Plantenbak Large Cable Outdoor

Dankzij de lichtheid van de Camelia plantenbak beschikt u over een moderne design plantenbak met sfeervol licht en een groot oppervlak om uw planten in te planten, die u heel gemakkelijk en met weinig moeite kunt vervoeren. Deze plantenbak heeft een hoge beschermingsgraad tegen omgevingsinvloeden zoals stof of water (IP65), waardoor het een perfect designelement is voor buitenruimtes zoals terrassen, balkons of tuinen. De aansluiting op het elektriciteitsnet is conventioneel, door middel van een kabel van 2 meter die met het product wordt meegeleverd.

Het door de plantenbak uitgestraalde licht is een koud wit licht met een kleurtemperatuur van 6500K, dat wordt geleverd door middel van een E27 lamp die in het product is inbegrepen. De lamp kan worden vervangen door een andere kleurtemperatuur, dimbaar of met CCT-technologie door middel van het inschroefbare montage- en demontagesysteem aan de onderkant van de plantenbak.

Alle tuinmeubel producten zijn gemaakt van polyethyleen, dus ze zijn licht en zeer goed bestand tegen extreme temperaturen. Ze zijn ook beschermd tegen UV stralen, waardoor de levensduur van het product buitengewoon lang is.

IP Waarde

Wattage

Lengte (mm)

Breedte (mm)

Kabellengte

Scroll naar boven