@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

LED stoel Mallorca + batterij

 292,28 excl.BTW |  353,66 incl BTW.

Snelle levertijd
,

Kenmerken van de Stoel Solar LED + Batterij SmartTech

De Stoel LED Mallorca Solar + Batterij LED is een comfortabele stoel met rechte lijnen perfect om chill-out sferen te creëren in elke buiten- of binnenruimte, tuin, bedrijf of in elke hoek van ons huis. De opalen structuur maakt het mogelijk de hele structuur te verlichten met RGBW licht dimbaar. Inclusief kunstlederen kussen.

Het Mallorca model is gemaakt van polyethyleen, waardoor het licht is en zeer goed bestand tegen extreme temperaturen. Het heeft een IP65 bescherming en is ook beschermd tegen UV-stralen, waardoor de levensduur van het product buitengewoon lang is. Bovendien bevat de stoel een zonnepaneel waarmee u de in de stoel opgeslagen batterij kunt opladen en de stoel kunt verlichten zonder dat u de stoel op het lichtnet hoeft aan te sluiten. Er zit ook een afstandsbediening bij om het licht mee te bedienen, een schemeringssensor die de lamp automatisch laat aangaan bij zonsondergang en een oplader met Sucko EU stekker om de batterij op te laden als we geen zonlicht hebben.

IP Waarde

Wattage

Lengte (mm)

Breedte (mm)

Kabellengte

Scroll naar boven