.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

LED Straatlamp 150W WhyLed – Uniek

 214,50 excl.BTW |  259,55 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 5 jaar garantie
  • 54.000 branduren
  • 22500 lumen
  • 150Watt
  • IP 66
Geen DAGLICHTSENSOR +€ 10,35
,

LED Straatlamp 150W

Product omschrijving

Deze van hoge kwaliteit aluminium ESHER straatlamp beschikt over een 10KV overspanningsbeveiliging. De rechthoekige straatlamp geeft een van hoge kwaliteit licht door de CRI-waarde van 70. Doordat de lamp is vervaardigd uit aluminium is de lamp goed bestand tegen corrosie waardoor de straatlamp langer meegaat. De straatlamp beschikt over een IP65-certificering waardoor de lamp bestand is tegen zware regenbuien. De lamp is dan ook zeer geschikt voor buitenplaatsen waaronder industriële terreinen of vlak bij een weg. De lamp kan eenvoudig worden aangesloten met behulp van een muursteun. Met behulp van de muursteun kan de lamp aan de muur van een bedrijfshal of distributiecentra worden bevestigd. Door de brede lichtbundel van 130º wordt ieder terrein overzichtelijk verlicht. De straatlamp heeft een maximale buisafmeting (binnenzijde) van 60mm. De kleur van de lamp is RAL7016 antraciet.

Prestaties van de LED Straatlamp 150W

De krachtige leds van de lamp zijn zeer energie-efficiënt. De straatlamp genereert 150 Lumen per watt. Met het wattage van 150 watt heb je weinig lampen nodig om grote terreinen te verlichten. De totale lichtopbrengst van de lamp is 22500 lumen. De lamp geeft stabiel licht waardoor er geen flikkeringen ontstaan wanneer de lamp wordt ingeschakeld. De ESHER straatlamp kan optioneel worden uitgerust met de bijbehorende daglichtsensor.

Lichtweergave van de LED Straatlamp 150W

De straatlamp is tot 15° verticaal verstelbaar en is verkrijgbaar in een 4000K en 5700K-variant. De lichtkleur 4000K is geschikt voor klaslokalen, kantoorruimtes en showrooms waar 5700K licht juist weer geschikt is voor grote magazijnen, grote werkruimtes en industriële hallen. De CRI-waarde van 70 betekent dat de kwaliteit van het licht goed is. Met een gradenbundel van 130º is de stralingshoek zeer breed. De brede stralingshoek maakt het mogelijk om grote oppervlaktes gelijkmatig te verlichten. De led straatlampen worden gemonteerd aan palen, bedrijfspanden, winkels of aan distributiecentra.

Garantie

Op de LED Straatlamp Esher 150W heb je 5  jaar garantie.

 

 

 

Bekijk hier ons volledig assortiment: https://whyled.nl/magazijnverlichting/terreinverlichting/

Bekijk hier onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Garantie

Levensduur

Wattage

IP Waarde

Gradenbundel

Scroll naar boven