.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

LED Straatlamp Herse 150W

 98,00 excl.BTW |  118,58 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 150 | 100 | 50 | 30 Watt
  • 140 lumen per Watt
  • stralingshoek 75°
  • 25.000 branduren
  • 3 jaar garantie
,

LED Straatlamp Herse 150W

Product omschrijving van de LED Straatlamp Herse 150W

Deze moderne straatlamp beschikt over hoge kwaliteit leds waardoor de lamp zeer efficiënt licht geeft. Hierdoor verlicht je eenvoudig een bedrijventerreinen, de zijkant van een groot bedrijfspand of een vergelijkbare plaats. De lamp geeft een zeer hoge kwaliteit licht door de hoge CRI-waarde van 80. Daarnaast is deze lamp vervaardigd uit PC en aluminium waardoor de lamp zeer goed bestand is tegen corrosie. Hierdoor voorkom je roest en gaat de lamp zeer lang mee. De lamp beschikt over een IP65 certificering waardoor de lamp bestand is tegen zware regenbuien. Hierdoor is deze lamp zeer geschikt voor grote buitenplaatsen en industriële terreinen. De lamp kan eenvoudig worden aangesloten met behulp van een muursteun. Hierdoor is de lamp aan bedrijfshallen te bevestigen. De lamp wordt horizontaal aan de muur geïnstalleerd waardoor de brede lichtbundel van de lamp jouw werkterrein overzichtelijk houdt. De straatlamp heeft een maximale buisafmeting (binnenzijde) van 65mm.

Prestaties

De krachtige leds van de lamp zijn zeer energie-efficiënt. De led lamp van de lantaarn genereert 140 Lumen per watt. Met het wattage van 150 watt heb je weinig lampen nodig om grote terreinen te verlichten. De totale lichtopbrengst van de lamp is 22500 lumen. De lamp geeft stabiel licht waardoor er geen flikkeringen ontstaan wanneer de lamp wordt ingeschakeld. De lamp wordt automatisch ingeschakeld wanneer de geïntegreerde daglichtsensor geen licht detecteert. De sensor heeft een maximaal bereik van 10-12 meter.

Lichtweergave van de LED Straatlamp Herse 150W

De straatlamp is verkrijgbaar in een 4000K en 6000K-variant. Hierdoor is er altijd een lamp naar wens. De lichtkleur 4000K is geschikt voor klaslokalen, kantoorruimtes en showrooms waar 6000K licht juist weer geschikt is voor grote magazijnen, grote werkruimtes en industriële hallen. De CRI-waarde van 80 betekent dat de kwaliteit van het licht zeer goed is. Met een gradenbundel van 75º is de stralingshoek zeer breed. De brede stralingshoek maakt het mogelijk om grote oppervlaktes gelijkmatig te verlichten. Hierdoor zijn er slechts een klein aantal lampen nodig om jouw terrein te verlichten. De led lampen worden gemonteerd aan bedrijfspanden, winkels of distributiecentra.

Garantie

Op de LED Straatlamp Herse 150W heb je 3 jaar garantie.

 

Bekijk hier ons volledig assortiment: https://whyled.nl/magazijnverlichting/terreinverlichting/

Bekijk hier onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Garantie

Lumen Watt Verhouding (Lm/W)

Levensduur

IP Waarde

CRI

Scroll naar boven