@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

HALIMEDE | LED TERREINVERLICHTING | 250W

 427,05 excl.BTW |  516,73 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 250 watt met sensor
  • 50.000 branduren
  • CRI van 80
  • Powerfactor van 0,96
  • IP 66 gecertificeerd

Beschikbaarheid: 82 op voorraad (kan nabesteld worden)

,

HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W: Innovatie in Verlichting voor Grote Buitenruimtes

Moderne buitenruimtes, of het nu parkeerterreinen, sportvelden, industrieterreinen of andere uitgestrekte locaties zijn, hebben behoefte aan krachtige en energiezuinige verlichting om veiligheid, beveiliging en functionaliteit te garanderen. Een opvallende oplossing voor deze behoeften is de HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W. Deze innovatieve verlichting combineert de nieuwste LED-technologie met een hoog vermogen en efficiëntie, waardoor het een populaire keuze is geworden voor grootschalige terreinverlichtingstoepassingen. In dit artikel gaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en toepassingen van de HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W.

De Evolutie van LED-Verlichting

Voordat we in de specifieke kenmerken van de HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W duiken, is het essentieel om te begrijpen hoe LED-technologie de verlichtingsindustrie heeft getransformeerd. LED staat voor Light Emitting Diode, wat een halfgeleiderlichtbron is die elektrische energie omzet in licht. Deze technologie heeft tal van voordelen:

1. Energie-efficiëntie: LED’s verbruiken aanzienlijk minder elektriciteit dan traditionele gloeilampen, wat resulteert in energiebesparing en lagere operationele kosten.

2. Lange levensduur: LED’s gaan veel langer mee dan conventionele lampen, wat leidt tot minder frequente vervangingen en minder afval.

3. Milieuvriendelijkheid: LED’s bevatten geen schadelijke stoffen zoals kwik en produceren geen schadelijke UV-straling, wat hen milieuvriendelijk maakt.

4. Directe verlichting: LED’s lichten onmiddellijk op zonder opwarmtijd, in tegenstelling tot sommige traditionele lampen die even nodig hebben om op volle helderheid te komen.

5. Gerichte verlichting: LED’s kunnen licht richten in een specifieke richting, wat zorgt voor efficiëntere verlichting zonder lichtverlies.

De HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W maakt optimaal gebruik van deze voordelen en biedt een reeks geavanceerde functies.

HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W: Kenmerken en Voordelen

De HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W is ontworpen met de behoeften van grootschalige terreinverlichting in gedachten. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken en voordelen:

1. Hoge Lichtopbrengst: Met een vermogen van 250 watt biedt deze terreinverlichting een indrukwekkende lichtopbrengst, waardoor grote buitenruimtes helder en gelijkmatig worden verlicht.

2. Energie-efficiëntie: Ondanks zijn hoge vermogen blijft deze terreinverlichting energiezuinig dankzij de efficiënte LED-technologie. Dit resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere operationele kosten.

3. Lange Levensduur: LED’s hebben een lange levensduur, wat betekent dat de HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W minder vaak moet worden vervangen. Dit minimaliseert onderhoudskosten en de noodzaak voor frequente vervangingen.

4. Duurzaamheid: De LED’s in deze terreinverlichting zijn bestand tegen schokken en trillingen, wat de levensduur en betrouwbaarheid van de verlichting verder verbetert, zelfs in veeleisende omgevingen.

5. Verlichtingsdistributie: De HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W biedt verschillende opties voor verlichtingsdistributie, zoals symmetrisch, asymmetrisch en straatverlichting. Hierdoor kan de verlichting worden aangepast aan de specifieke vereisten van de toepassing.

6. Milieuvriendelijkheid: Dankzij het lage energieverbruik en het ontbreken van schadelijke stoffen dragen de HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W bij aan een groenere en duurzamere toekomst.

Toepassingen van de HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W

De veelzijdigheid van de HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W maakt het ideaal voor verschillende grootschalige terreinverlichtingstoepassingen, waaronder:

1. Sportvelden: Deze terreinverlichting is perfect voor het verlichten van sportvelden, zoals voetbalvelden, tennisbanen en atletiekbanen, wat de veiligheid en prestaties van atleten verbetert.

2. Parkeerterreinen: Het heldere en gelijkmatige licht van deze verlichting maakt parkeerterreinen veiliger en gebruiksvriendelijker, wat leidt tot tevredenheid bij bezoekers en klanten.

3. Industrieterreinen: Bedrijven kunnen profiteren van efficiënte terreinverlichting om de beveiliging en toegankelijkheid van industriële terreinen te verbeteren.

4. Openbare Ruimtes: Parken, pleinen, en andere openbare ruimtes worden veiliger en aantrekkelijker wanneer ze goed worden verlicht met de HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W.

5. Infrastructuur: De verlichting kan worden toegepast op wegen, bruggen, tunnels en andere infrastructurele projecten om de veiligheid en zichtbaarheid te vergroten.

Installatie en Onderhoud

De installatie van de HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W vereist enige technische kennis en zorgvuldige planning. Het wordt sterk aanbevolen om een gekwalificeerde elektricien in te schakelen om de installatie uit te voeren, ervoor te zorgen dat de bedrading correct is aangesloten en dat de verlichting veilig is gemonteerd.

Onderhoud is minimaal, dankzij de lange levensduur en duurzaamheid van de LED’s. Periodieke inspectie en reiniging van het armatuur kunnen echter helpen om optimale prestaties te behouden en eventuele ophoping van vuil of insecten te verwijderen.

Conclusie

De HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W vertegenwoordigt een opvallende stap voorwaarts in de wereld van grootschalige terreinverlichting. Met zijn krachtige verlichting, energie-efficiëntie en duurzaamheid biedt deze verlichting een effectieve oplossing voor een breed scala aan toepassingen.

Of het nu gaat om sportvelden, parkeerterreinen, industrieterreinen, openbare ruimtes of infrastructurele projecten, de HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W zorgt voor heldere, betrouwbare verlichting. Bovendien draagt het bij aan energiebesparing en vermindering van de onderhoudskosten. Als u op zoek bent naar terreinverlichting die zowel efficiënt als duurzaam is, is de HALIMEDE LED Terreinverlichting 250W een uitstekende keuze voor de verlichtingsbehoeften van grote buitenruimtes.

Bekijk hier alle Terrein verlichtingen: https://whyled.nl/magazijnverlichting/terreinverlichting/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op:  https://www.facebook.com/WhyLedBV/?locale=nl_NL

Ampère

CRI

UGR

Gradenbundel

Voltage

Levensduur

Hertz

IP Waarde

Lengte (mm)

Breedte (mm)

Power Factor

Garantie

Scroll naar boven