.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

Mido – Wandlamp – 35 Watt/ 2x 25 Watt

 42,69 excl.BTW |  51,65 incl BTW.

Snelle levertijd
  • Kleur: Antraciet
  • Aluminium/ Glas
  • 35W-GU10/ 2x 35W-GU10
  • Ø.80 mm x H.90 mm x 106 mm/ Ø.80 mm x H.170 mm x 106 mm
Onderlicht Onder & Bovenlicht +€ 5,00
, , , , , , ,

Elegantie en Functionaliteit in Harmonie: De Mido Wandlamp

De Mido lamp, een meesterwerk van verlichtingsontwerp, belichaamt het perfecte huwelijk tussen esthetiek en functionaliteit. Met zijn unieke eigenschappen en optionele extra’s biedt deze lamp een veelzijdige en sfeervolle verlichtingservaring die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch is.

Subtiel Onderaan, Uitgebreid Boven en Beneden: Opties voor Lichtverdeling

De Mido lamp schijnt standaard subtiel licht aan de onderkant, wat resulteert in een zachte, warme gloed die een gevoel van gezelligheid en sfeer creëert. Wat deze lamp nog specialer maakt, is de mogelijkheid om voor een kleine meerprijs van 5 euro te kiezen voor een uitgebreidere lichtverdeling. Met deze optie straalt de Mido lamp niet alleen aan de onderkant, maar ook aan de bovenkant, waardoor een harmonieus evenwicht tussen boven- en benedenverlichting ontstaat. Dit transformeert de omgeving tot een visueel meeslepende ruimte waarin licht een sculpturaal element wordt.

Materialen van Kwaliteit: Aluminium en Glas voor Duurzaamheid en Stijl

De constructie van de Mido lamp maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals aluminium en glas. Dit niet alleen voor een duurzaam en robuust ontwerp, maar ook voor een visueel aantrekkelijke uitstraling. De combinatie van deze materialen resulteert in een lamp die zowel een moderne esthetiek uitstraalt als een gevoel van tijdloze elegantie. De fijne afwerking en de zorgvuldig gekozen materialen maken van de Mido lamp een verfijnde toevoeging aan elk interieur.

Afmetingen die de Juiste Balans Vinden: Proporties van de Mido Lamp

De Mido lamp is met zorg ontworpen met afmetingen van Ø.80 mm x H.90 mm x 106 mm, waardoor deze een evenwichtige aanwezigheid heeft zonder overweldigend te zijn. Deze proporties stellen de lamp in staat om naadloos op te gaan in verschillende ruimtes, of het nu gaat om een gang, een woonkamer of een werkruimte. De Mido lamp voegt een subtiele, maar onmiskenbare sfeer toe aan elke plek waar hij wordt geplaatst.

Vermogen en Opties: Lichtintensiteit van de Mido Lamp

Met een standaard wattage van 2x35W / GU10 biedt de Mido lamp een optimale balans tussen helderheid en energie-efficiëntie. Deze lichtintensiteit is ideaal voor verschillende scenario’s, van functionele verlichting tot het creëren van een gezellige ambiance. Echter, wat de Mido lamp echt opmerkelijk maakt, is de mogelijkheid om te upgraden naar een dubbelzijdige verlichtingsconfiguratie. Met de extra investering van slechts 5 euro krijgt u niet alleen licht aan de onderkant, maar ook aan de bovenkant van de lamp, waardoor een veelzijdige verlichting ontstaat die zich aanpast aan verschillende stemmingen en behoeften.

Bescherming tegen Elementen: IP54-classificatie voor Duurzaamheid

De Mido lamp is niet alleen ontworpen om te stralen, maar ook om te overleven in verschillende omgevingen. Met een IP54-classificatie is de lamp bestand tegen stof en spatwater. Dit betekent dat hij geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik, zonder concessies te doen aan prestaties of duurzaamheid. Of het nu in uw woonruimte is of op uw terras, de Mido lamp zal blijven schijnen met een consistentie die alleen hoogwaardige verlichtingsproducten kunnen bieden.

Betrouwbaarheid Bevestigd: 5 Jaar Garantie voor Gemoedsrust

Als een overtuigend bewijs van de kwaliteit en duurzaamheid van de Mido lamp, wordt deze geleverd met een royale garantie van 5 jaar. Dit toont niet alleen het vertrouwen van de fabrikant in het product, maar biedt ook de gebruiker gemoedsrust. Met deze garantie kunt u zorgeloos genieten van de verlichtingsoplossing die de Mido lamp biedt, wetende dat het design en de prestaties gedurende vele jaren zullen standhouden.

Conclusie: Een Lichtpunt van Verfijning en Veelzijdigheid

In conclusie is de Mido lamp niet zomaar een lamp, maar eerder een verlichtingsoplossing die een gevoel van verfijning en veelzijdigheid naar elk interieur brengt. Met zijn esthetisch aantrekkelijke ontwerp, de optie voor verschillende lichtverdelingen, hoogwaardige materialen, passende afmetingen, aanpasbaar vermogen, duurzaamheid tegen elementen en een geruststellende garantie, heeft de Mido lamp alle troeven in handen om niet alleen een bron van licht te zijn, maar een ware blikvanger en een functionele metgezel in elke ruimte.

Bekijk hier al onze Wandlampen: https://whyled.nl/product-category/led2/led2-wandlampen/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV

Materiaal

Afmetingen

,

Wattage

,

IP Waarde

Garantie

Scroll naar boven