Zoeken
Sluit dit zoekvak.

LED2 Professionele LED Verlichting, Exclusief bij WhyLed

Professionele LED Verlichting

 • Compleet naar wens samen te stellen
 • Meerdere mogelijkheden op het gebied van dimbare drivers
 • Uniek XENO lijnverlichting systeem standaard inclusief DALI. Ook mogelijk in IP54, de enige op de Nederlandse markt. (90.000 branduren).
 • Uniek LINO systeem voor in kantoren, standaard koppelbaar.
 • Verschillende kleuren en afmetingen.
 • Kwalitatief voor een betaalbare prijs.
 • Alles op voorraad.
 • Order binnen 5 dagen in huis.
 • Standaard 5 jaar garantie.
 • Standaard minimaal 50.000 branduren.
 • Extra helder licht, CRI>90.
 • Hoogwaardige LED chips

Waarom LED2 lighting? | Professionele LED Verlichting

01

5 jaar garantie

Een garantie die al onze producten hebben. We testen de afzonderlijke componenten langdurig en selecteren ze zorgvuldig. Wij weten wat we verkopen en daardoor weten we dat onze lampen nog lang na het verstrijken van de garantie zullen werken. Wij garanderen garantie en service na de garantie voor al onze producten.

02

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze filosofie is om geweldige producten te produceren die qua kwaliteit de marktstandaard zullen overtreffen. Wij vinden de prijs belangrijk, maar doen geen concessies aan de kwaliteit. Wij zijn er zeker van dat wij de beste prijs/kwaliteit verhouding op de markt hebben!

03

Wees niet bang om te dimmen!

Bijna al onze lampen zijn dimbaar te bestellen. Er zijn verschillende dimmogelijkheden. Neem contact op met onze lokale partner om u te adviseren over het beste voor uw project.

04

Wij begrijpen verlichting.

Wij willen dat de kleuren onder kunstlicht overdag zijn zoals u ze kent. Rood hoort rood te zijn. Wij willen het beste voor onze klanten en daarom hebben bijna al onze producten een CRI-waarde van 90 of meer. De CRI 80-standaard, de meest voorkomende op de markt, is voor ons niet langer voldoende!

ONZE HARDLOPERS VAN LED2

XENO SYSTEEM

LIJNVERLICHTING

LINO SYSTEEM

MODULAIRE LED BALK

LENA

Hoogwaardige (dali) LED panelen

FLAT

UNIEKE SFEERVOLLE WANDLAMPEN

Zie onze projecten tot leven komen


Vele kozen al: LED2 Professionele LED verlichting

leo II viz
mono slim viz1
walk II q viz1

Let’s get LED2

LED2 is een reeks professionele verlichting bedoeld voor alle verlichtingsprofessionals die op zoek zijn naar hoogwaardige, betrouwbare en goed ontworpen producten – zowel esthetisch als technisch. Bent u architect, binnenhuisarchitect of lichtontwerper, hier vindt u producten voor huishoudens, woningen, appartementen, maar ook voor openbare ruimtes, zoals kantoren, showrooms, winkels en vele andere.

downloads 1 1

© 2024 All Rights Reserved.

Waarom professionele LED verlichting?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om professionele led-verlichting te gebruiken. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

 1. Energie-efficiëntie: LED-verlichting staat bekend om zijn hoge energie-efficiëntie. Ze verbruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichtingstechnologieën, zoals gloeilampen en tl-buizen. Dit kan leiden tot aanzienlijke energiebesparingen op de lange termijn.

 2. Langere levensduur: LED-lampen hebben over het algemeen een veel langere levensduur dan traditionele lampen. Ze gaan doorgaans veel langer mee voordat ze moeten worden vervangen, waardoor er minder onderhoudskosten zijn en minder vaak lampen hoeven te worden vervangen.

 3. Milieuvriendelijk: LED-verlichting bevat geen schadelijke stoffen zoals kwik, dat vaak aanwezig is in tl-buizen. Bovendien produceren LED-lampen minder koolstofemissies tijdens hun levensduur, waardoor ze milieuvriendelijker zijn.

 4. Directe verlichting: LED’s produceren onmiddellijk helder licht zonder de opwarmtijd die vaak wordt geassocieerd met sommige andere verlichtingstechnologieën. Dit is vooral handig in situaties waar onmiddellijke volledige helderheid vereist is.

 5. Kleurweergave: LED-verlichting biedt een uitstekende kleurweergave, wat betekent dat objecten onder dit licht duidelijk en natuurlijk worden weergegeven. Dit is vooral belangrijk in professionele omgevingen waar kleurherkenning cruciaal is.

 6. Dimbaarheid: Veel LED-armaturen zijn dimbaar, wat betekent dat de lichtintensiteit kan worden aangepast aan de behoeften en sfeer van een ruimte. Dit biedt flexibiliteit en energiebesparingen in situaties waar minder licht nodig is.

 7. Gerichte verlichting: LED’s kunnen gericht licht produceren, wat betekent dat ze gemakkelijk kunnen worden gericht op specifieke gebieden zonder verspilling van energie. Dit is handig in toepassingen waar precieze verlichting vereist is.

Over het algemeen biedt professionele LED-verlichting een combinatie van energie-efficiëntie, duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en flexibiliteit die het aantrekkelijk maakt voor verschillende toepassingen, variërend van kantoren en winkels tot industriële installaties.

 

Bekijk het gehele assortiment hier: https://whyled.nl/professionele-led-verlichting-led2-lighting/

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/WhyLedBV

professionele LED verlichting
Scroll naar boven