Zoek
Sluit dit zoekvak.

Projecten

IMG 1180

Automobiel Museum

Een uniek project waarbij wij een Packard Automobiel Museum hebben voorzien van nieuwe verlichting. Compleet vanuit de grond opnieuw gebouwd en daarbij kon WhyLed haar steentje bijdragen. Er zijn unieke design hanglampen geplaatst in samenwerking met een installatiebureau. Daarnaast zijn de showrooms voorzien van kwalitatieve troffer LED-panels.

Producten uit dit project:

Automobiel Museum Meer lezen »

Schermafbeelding 2022 11 28 092625

Q-Wash Rosmalen

De LED-Lijnverlichting en High End Dark Blue Polypropleen armaturen zorgen voor een overweldigend effect van licht in de wasstraat. De High End armaturen zijn met een speciale High Power Blauwe LED uitgevoerd zodat er genoeg lux in de wasstraat is. Verder zijn deze armaturen IP69 uitgevoerd. D.W.Z. stof-en waterdicht én, novendien bestand tegen de nevel van reinigingsmiddelen, die er gebruikt worden in een wasstraat omgeving

Producten uit dit project:

Q-Wash Rosmalen Meer lezen »

Schermafbeelding 2022 11 28 092504

Grass inc. Oss

Dit zijn projecten waar we achteraf met een glimlach op het gezicht op terug kunnen kijken! Grass Inc. is dé producent van Europa’s meest veelzijdige kunstgras én verdient daarom ook het beste aan LED-Verlichting voor hun pand. Duurzaamheid en creativiteit stonden centraal in het verwezenlijken van dit mooie project.
Producten uit dit project:

Grass inc. Oss Meer lezen »

Bike totaal

Bike totaal Kemps Den Bosch

Kemps Bike Totaal

De bekendste fietsenwinkel van ‘s-Hertogenbosch opent voortaan haar deuren aan de Boschveldweg 1. In het voortraject is er een 3D-lichttekening ontwikkeld waarna het op maat gemaakte lichtplan gepresenteerd is. Na de presentatie is het lichtplan deskundig uitgevoerd.

Door de hoge kwaliteit van onze Internova spots én lineaire balken die geschikt zijn voor de 3-fase rails, zijn alle showroom producten bij Kemps op een niveau gepresenteerd die passend is bij de winkel zichzelf.

Naast LED-verlichting hebben wij ook geluidsboxen in de rail geplaatst die zorgen voor een uniek akoestisch geluid door de gehele winkel. Een prachtig eindresultaat is te zien op de foto’s. Wij zijn er in ieder geval trots op.

Producten uit dit project:

Bike totaal Kemps Den Bosch Meer lezen »

Scroll naar boven