Telefoon: +31(0)73 - 785 49 04 | E-mail: info@whyled.nl | Contact

Horeca


Taveerne 't Pantoffeltje,
's-Hertogenbosch

Al meer dan 20 jaar een begrip in de gezelligste terrasstraat van Nederland: De Korte Putstraat! Heerlijk Bossche kroeg én op en top een echte bar. Een heerlijk lunch en veel gezelligheid tijdens het borreluur! Er worden opvallend mooie wijnen geschonken, maar ook bijzondere port, exclusieve malt whisky’s en een groot assortiment Gin & Tonic’s.

Restaurant Onesto,
's-Hertogenbosch

Het authentieke Italiaanse restaurant in de Korte Putstraat te 's-Hertogenbosch, onder de rook van de Sint Jan, biedt u (h)eerlijke authentieke Italiaanse gerechten. Een avondje uit eten bij Onesto is de beste garantie voor een geslaagde avond in een gezelllige en ontspannen sfeer.

Zevende Hemel,
's-Hertogenbosch

Een restaurant met een smaakvolle geschiedenis, en een aanpak zo persoonlijk als de band die de Zevende Hemel met gasten heeft. Doordat zij hun gasten iedere keer weer met open armen ontvangen voelt een avond bij de Zevende Hemel werkelijk aan als een avond met vrienden bij familie.

Le Figaro, 's-Hertogenbosch

Lunchcafé Le Figaro is gevestigd direct naast het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch. Circa 20 jaar geleden werd dit karakteristieke horecabedrijf opgericht door de zoon van de gedreven Bossche Kunstenaar Hakkie van Rosmalen. De warme Bossche sfeer wordt nog steeds in hoge mate bepaald door verschillende originele kunstwerken van deze Bossche virtuoos.

Cafe klassiek, 's-Hertogenbosch

Café Klassiek is gelegen in de Bourgondische stad ‘s-Hertogenbosch vlakbij de beroemde St. Jans kathedraal. De Korte Putstraat staat bekend als de gezelligste terrasstraat van Nederland met talloze eetgelegenheden in de directe omgeving.

Het Cafe hebben we een meer sfeer gegeven door het toevoegen van onze Led-Verlichting.

Ome bernard, "s-Hertogenbosch

Een klassiek restaurant met een gezellige huiskamersfeer waarbij gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit ervoor zorgen dat uit eten gaan ervaren wordt als een echte beleving.

We hebben hier de bar en het restaurant opnieuw verlicht. Door de vele sfeerlichten is het eten in dit restaurant een nog grotere beleving.

De Zwaan, Oirschot

Restaurant De Zwaan is gevestigd op een van de mooiste plekken van Brabant: de markt in Oirschot.

In een karakteristiek en monumentaal pand presenteren zij met trots hun gerechten en gastvrijheid. Bij restaurant De Zwaan 1623 ga je uit eten in een stijlvolle omgeving, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten.

Hier hebben wij de keuken en het restaurant opnieuw mogen verlichten.

Asperges in het veld, Cromvoirt

Asperges in het veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving!

Het verlichten van dit Pop-Up restaurant was een leuke uitdaging. De Bar hebben we een leuke kleur gegeven en de rest met veel sfeer verlicht.

Bistro de verwennerij, Oirschot

De complete keuken hebben wij opnieuw verlicht. Doormiddel van het juiste licht kunnen de mederwerkers veel fijner en beter werken.

Cafe oud zuid, Vught

Hier hebben we met led-strips de bar optimaal verlicht met vele kleuren naar wens. Hierdoor creeër je een prachtige sfeer.

Bar 35, 's-Hertogenbosch

Het complete restaurant verlicht en er meer sfeer voor terug gegeven. Met prachtige verlichting heeft iedere tafel voldoende licht om gezzelig en met een goede beleving te eten.

Breton, 's-Hertogenbosch

Wil je lekker eten bij een restaurant in het centrum van Den Bosch? Dan moet je zonder twijfel bij Breton zijn. Zij bieden je diverse smaakvolle gerechten voor de lunch, het diner en de zondagse brunch.

Hier hebben wij de keuken en het resturant mogen verlichten.