Industrieweg 5e | NL-5262 GJ  Vught

+31(0)73 - 785 49 04 | info@whyled.nl

Horeca

Taveerne 't Pantoffeltje

Al meer dan 20 jaar een begrip in de gezelligste terrasstraat van Nederland: De Korte Putstraat! Heerlijk Bossche kroeg én op en top een echte bar. Een heerlijk lunch en veel gezelligheid tijdens het borreluur! Er worden opvallend mooie wijnen geschonken, maar ook bijzondere port, exclusieve malt whisky’s en een groot assortiment Gin & Tonic’s.


Restaurant Onesto 's-Hertogenbosch

Het authentieke Italiaanse restaurant in de Korte Putstraat te 's-Hertogenbosch, onder de rook van de Sint Jan, biedt u (h)eerlijke authentieke Italiaanse gerechten. Een avondje uit eten bij Onesto is de beste garantie voor een geslaagde avond in een gezelllige en ontspannen sfeer.


Zevende Hemel 's-Hertogenbosch

Een restaurant met een smaakvolle geschiedenis, en een aanpak zo persoonlijk als de band die de Zevende Hemel met gasten heeft. Doordat zij hun gasten iedere keer weer met open armen ontvangen voelt een avond bij de Zevende Hemel werkelijk aan als een avond met vrienden bij familie.

Le Figaro 's-Hertogenbosch

Lunchcafé Le Figaro is gevestigd direct naast het Centraal Station van ’s-Hertogenbosch. Circa 20 jaar geleden werd dit karakteristieke horecabedrijf opgericht door de zoon van de gedreven Bossche Kunstenaar Hakkie van Rosmalen. De warme Bossche sfeer wordt nog steeds in hoge mate bepaald door verschillende originele kunstwerken van deze Bossche virtuoos.