Industrieweg 5e | NL-5262 GJ  Vught

+31(0)73 - 785 49 04 | info@whyled.nl

KantorenGrassInc.

Dit zijn projecten waar wij achteraf met een glimlach op het gezicht op terug kunnen kijken! GrassInc. is dé producent van Europa's meest veelzijdige kunstgras én verdient daarom ook het beste aan LED-Verlichting voor hun pand. Duurzaamheid en creativiteit stonden centraal in het verwezenlijken van dit mooie project.


𝐂𝐫𝐨𝐰𝐞 𝐏𝐞𝐚𝐤 𝐑𝐨𝐭𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐦

Crowe Peak helpt ondernemers die geconfronteerd worden met complexe en telkens veranderende regelgeving op het gebied van internationaal ondernemen.


Kantorenpark Het Kasteel Eindhoven

Voor kantorenpark 't Croy hebben wij de opdracht gekregen om het hele pand te verduurzamen door middel van Led-Verlichting.

Zo hebben wij de gangen, kantoren, fascilitaire ruimtes en het buiten terrein verlicht.Eemstaete 's-Hertogenbosch.

Op twee business meetings zijn wij in contact gekomen met de heer Jos Smits. Buiten deze plezierige kennismaking heeft hij ons verteld ook, veel werkzaamheden te verrichten voor het kantorencomplex Eemstaete. Tijdens deze kennismaking is de interesse naar voren gekomen in WhyLed en onze LED-verlichting.

Interfoot Leerdam

Voor de groothandel voor pedicure en manicure uit Leerdam hebben wij de winkel, opslag en werkruimte verduurzaamd met onze Led-Verlichting. Hiervoor hebben wij kunststof Tri-Proof, Led-Panels, Downlighters en GU10 spots gebruikt.
Dex Legal Advocaten

Advocaat met passie. Advocatenkantoor Dex Legal is het advocatenkantoor van mr Joop Jansen gedreven en met jarenlange ervaring in de advocatuur. Hier hebben wij de bestaande verlichting vervangen door Led Verlichting en het pand weer wat veiliger gemaakt met onze vluchtwegverlichting.


Robbert Coppes Stichting

De Robbert Coppes Stichting in Vught heeft ons advies gevraagd voor nieuwe verlichting in hun pand.
De stichting is een ondersteuningplatform voor mensen met een visuele beperking.