Industrieweg 5e | NL-5262 GJ  Vught

+31(0)73 - 785 49 04 | info@whyled.nl

Magazijn


Q-Wash Rosmalen

Bij Q-Wash hebben we weer een prachtig mooi project afgerond.

De LED-Lijnverlichting en High End Dark Blue Polypropyleen armaturen zorgen voor een overweldigend effect van licht in de wasstraat.

De High End armaturen zijn met een speciale High Power Blauwe LED uitgevoerd.

Verder zijn deze armaturen IP69 uitgevoerd. D.W.Z. stof- en waterdicht. Bovendien bestand tegen de nevel van reinigingsmiddelen, die er gebruikt worden in een wasstraat omgeving.


Van Dommelen (WMOK)

Van Dommelen WMOK levert uitsluitend aan wederverkopers van relatiegeschenken en horecabenodigdheden. Bij van Dommelen hebben wij de productielocatie verlicht met onze Led-Lijnverlichting 6500K met clear cover.Toegepaste Producten:


Verhoeven Maarheeze

De Verhoeven Groep is:

Een leverancier van hoog kwalitatieve grondverzetmachines en toebehoren, inclusief service, vervanging, verhuur en reparatie in de Benelux, waarbij we voor alle productsegmenten een onafhankelijke positie als importeur willen innemen.

Hier hebben wij de productielocaties belicht met Lijnverlichting met een clear kap.

Toegepaste producten:


Winters Overpelt

Gereedschapsmakerij Winters is een dynamische onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen, construeren en produceren van spuitgietmatrijzen. Voor het bedrijf uit België hebben wij een nieuw lichtplan ontwikkeld en deze uitgevoerd.
All Tyre Veldhoven

All Tyre International, opgericht in 1982, is een familiebedrijf met hoofdkantoor in Best, Nederland.
Zij zijn actief op de wereldwijde groothandelsmarkt voor banden.


Metafa Son

''METAFA IS EEN GESPECIALISEERDE GROOTHANDEL IN DE VEILIGHEIDSBRANCHE''.

Hier hebben wij de showroom, kantoor en magazijn onder handen genomen. Ook hebben wij het pand vanuit de buitenkant aan laten schijnen met een Wallwasher RGB incl DMX Controller.