Telefoon: +31(0)73 - 785 49 04 | E-mail: info@whyled.nl | Contact

Magazijn


Van Dommelen (WMOK), Eindhoven

Van Dommelen WMOK levert uitsluitend aan wederverkopers van relatiegeschenken en horecabenodigdheden. Bij van Dommelen hebben wij de productielocatie verlicht met onze Led-Lijnverlichting 6500K met clear cover.

Gereedschapsmakerij Winters, Overpelt

Gereedschapsmakerij Winters is een dynamische onderneming, gespecialiseerd in het ontwikkelen, construeren en produceren van spuitgietmatrijzen.

Voor het bedrijf uit België hebben wij een nieuw lichtplan ontwikkeld en deze uitgevoerd.

Q-Wash, Rosmalen

Bij Q-Wash hebben we weer een prachtig mooi project afgerond.

De LED-Lijnverlichting en High End Dark Blue Polypropyleen armaturen zorgen voor een overweldigend effect van licht in de wasstraat.

De High End armaturen zijn met een speciale High Power Blauwe LED uitgevoerd.

Verder zijn deze armaturen IP69 uitgevoerd. D.W.Z. stof- en waterdicht. Bovendien bestand tegen de nevel van reinigingsmiddelen, die er gebruikt worden in een wasstraat omgeving.

Q-Wash, 's-Hertogenbosch

Bij Q-Wash hebben we weer een prachtig mooi project afgerond.

De LED-Lijnverlichting en High End Dark Blue Polypropyleen armaturen zorgen voor een overweldigend effect van licht in de wasstraat.

De High End armaturen zijn met een speciale High Power Blauwe LED uitgevoerd.

Verder zijn deze armaturen IP69 uitgevoerd. D.W.Z. stof- en waterdicht. Bovendien bestand tegen de nevel van reinigingsmiddelen, die er gebruikt worden in een wasstraat omgeving.

All Tyre, Veldhoven

All Tyre International, opgericht in 1982, is een familiebedrijf met hoofdkantoor in Best, Nederland.

Zij zijn actief op de wereldwijde groothandelsmarkt voor banden.

Wij hebben hier de nieuwe verlichting mogen aanbrengen voor een beter licht voor de medewerker en als duurzaamheid project

Metafa, Son

''Metafa is een gespecialiseerde groothandel in de veiligheidsbranche".

Hier hebben wij de showroom, kantoor en magazijn onder handen genomen. Ook hebben wij het pand vanuit de buitenkant aan laten schijnen met een Wallwasher RGB incl DMX Controller.

Black Box International, Utrecht

Goede verlichting stelt mensen in staat om op een productievere manier te werken. Dit creëert een veilige werkomgeving. Een bedrijfshal met slechte verlichting kan leiden tot verminderde alertheid, lagere productiviteit en klachten over vermoeidheid.

Bij de firma Black Box International te Utrecht hebben we de eerste fase TL verlichting vervangen door onze 73 Watt (160lm/w) LED-Verlichtingsmodule. Het resultaat mag er zijn.

Van Zutphen, Oirschot

Van Zutphen BV is sinds ruim 30 jaar wereldwijd importeur en exporteur van gebruikte machines voor de voedingsindustrie. Zij zijn gespecialiseerd in het adviseren, kopen, reviseren en wederverkopen van gebruikte machines, complete lijnen en complete fabrieken.

Wij hebben het magazijn mogen voorzien van gloednieuwe Led-Verlichting. Doormiddel van de juiste Led lampen te monteren is het werkplezier hier vergroot. Daarnaast is goed licht altijd fijn om in te werken.

De leest, Oirschot

De Leest is een autobedrijf met een brede kijk. Zo verkopen ze occasions, hebben ze een moderne werkplaats en doen ze schadeherstel werkzaamheden uitvoeren.

We hebben de complete werkplaats onderhanden mogen nemen.

We hebben verschillende lampen mogen vervangen en daarvoor in de plaats gloednieuw Led mogen monteren.

Coen Droomers, Oss

Een begrip in Brabant ook wel genoemd. Coen Droomers heeft bij zijn autobedrijf in Oss circa 100 occasions staan. Daarnaast verichten ze APK en service/onderhoud.

Hier hebben wij de bestaande verlichting mogen vervangen voor onze Led-lampen. Het is een prachtig resultaat geworden waarbij het magazijn/werkplaats een super uitstraling heeft gekregen.

Ducklift, Tiel

Duck-Lift is gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikt intern transportmateriaal als heftrucks, reachtrucks, stapelaars en tractiebatterijen. Met ruim 25 jaar (internationale) ervaring heeft Duck-Lift een uitgebreid netwerk aan leveranciers en afnemers in binnen-en buitenland.

We hebben het hele magazijn mogen verlichten met nieuwe Led-Verlichting. De werknemers hebben nu weer goed zicht op de werkzaamheden die ze verichten.

Dekrie, Oisterwijk

Dekrie Oisterwijk is erop gericht om u een zo breed mogelijk assortiment van auto’s en bedrijfswagens aan te bieden tegen een zo scherp mogelijke prijs! U heeft bij ons de keuze uit maar liefst 200 occasions in alle soorten en maten.

We hebben het complete pand vernieuwd met Led-Verlichting. Het magazijn vol met auto's, de werkplaats heeft een heldere uitstraling gekregen en de showroom heeft prachtige lampen gekregen waardoor de kleurechtheid van de auto's in orde is.

Verhoeven, Maarheeze

De Verhoeven Groep is:

Een leverancier van hoog kwalitatieve grondverzetmachines en toebehoren, inclusief service, vervanging, verhuur en reparatie in de Benelux, waarbij we voor alle productsegmenten een onafhankelijke positie als importeur willen innemen.

Hier hebben wij de productielocaties belicht met Lijnverlichting met een clear kap.

Oirschotse bakker, Oirschot

U kunt ze vinden in het pittoreske dorp Oirschot (Noord-Brabant).

Als enige echte warme bakker in dit dorp, voorzien zij iedereen dagelijks van een heerlijk stukje ambachtelijk brood en banket.

Hier hebben wij de bakkerij volledig opnieuw mogen verlichten alle bestaande lampen hebben wij vervangen door nieuwe Led-Lampen.

T-Company, Best

T-Company is een zeefdrukkerij en borduurstudio. Ze staan voor het beste advies, eigen productie en diverse mogelijkheden. Dit doen ze voor de kleine en grote projecten.

WhyLed staat ook voor het beste advies en staat ook altijd open voor de grote en kleine projecten.

P.V. Transport, Budel

Dit is een transport bedrijf met 20 trekkende eenheden en 28 opleggers. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We gaan voor zekerheid dat de klant op het juiste moment de juiste producten in de juiste status ontvangt.

Hier hebben wij hun nieuwe bedrijfspand mogen verlichten. Waardoor ze naast het prachtige nieuwe pand super mooie verlichting hebben.