Telefoon: +31(0)73 - 785 49 04 | E-mail: info@whyled.nl | Contact

Retail


Kemps Bike Totaal,
's-Hertogenbosch

De bekendste fietsenwinkel van 's-Hertogenbosch opent voortaan haar deuren aan de Boschveldweg 1. Nadat wij na een op maat gemaakt 3D-Lichtplan de verlichting hebben mogen verzorgen bij het nieuwe pand van Kemps Bike Totaal

Door de hoge kwaliteit van de geleverde LED-Verlichting worden de fietsen op het juiste niveau gepresenteerd. Daarnaast hebben wij in de de trackrail ook geluidsboxen geplaats die nieuw zijn in ons assortiment. Een prachtig eindresultaat waar we trots op mogen zijn.

Ton Kanters - Gezond Genieten, Vught

Bij supermarkten en versspeciaalzaken is het van belang dat producten op de juiste manier worden gepresenteerd.

Vaak komen klanten bij ons met het probleem dat hun producten te snel verkleuren en ze daardoor niet verkopen. Dit komt echter door het gebruik van verkeerde spots!

Wij hebben spots die speciaal voor deze sector samengesteld zijn.

Zo zorgen wij niet alleen voor een reductie op de energierekening, maar helpen wij ook in de strijd tegen het onnodig weggooien van voedsel.

Best Business, Oisterwijk

Best Business is een herenmode formule, onderscheidend door hun specialisme in zakelijke herenmode, trouwkostuums en vrijetijdsmode. Sinds 1984 is Best Business een begrip geworden in Eindhoven en omstreken.

Hier hebben wij een nieuwe trackrail opgehangen met nieuwe tracklight. Doormiddel van het coaten van de tracklights in de huisstijl passen deze lampen nu nog beter thuis in de winkel.

Douglas, 's-Hertogenbosch

Bij de Douglas in het hartje van DenBosch hebben wij het hele pand van duurzame Led-Verlichting mogen voorzien.

Door het toepassen van twee HVAC-Panel is de luchtkwaliteit altijd goed in dit pand.

Daarnaast hebben we de bestaande verlichting vervangen door Led-Verlichting.

Ricky's Barber & Shop,
's-Hertogenbosch

De schitterende barbershop in de Hinthamerstraat mag voortaan elke ochtend openen met hun nieuwe verlichting.

Namelijk onze trackrailspots! Met een hoge CRI-waarde van 95 én 143 lumen pet watt worden de klanten bij een knipbeurt in het juiste licht gezet.

Pierre Cardin, Wijchen

Wij hebben de gehele showroom mogen voorzien van duurzame en kwalitatieve LED-Verlichting.

De kleding word gepresenteerd met een railspot van 23watt. Deze spot beschikt over een hoge CRI-waarde waardoor de producten op het hoogste niveau gepresenteerd worden.

Door de lage wattage, hoge lumenopbrengt en de duurzame branduren komen deze spots ook nog eens in aanmerking voor diverse subsidies

Vloerenkamer, Oirschot

Vloerenkamer is specialist in houten vloeren, PVC-vloeren en laminaat, de kleurechtheid is belangrijk om te zien hierbij. Daarvoor hebben wij een op maat gemaakt lichtplan toegepast.


Xensible, Nieuwegein

Voor de showroom van Xensible in Nieuwegein hebben hun assortiment aangeschijnt met spots, panels en strips.

Olthof Agenturen, Nieuwegein

Voor de showroom van Olthof in Nieuwegein hebben wij hun showroom mogen verduurzamen met onze Led-Verlichting.

Doormiddel van het juiste licht krijgt de klant de juiste kleurechtheid van de schoen te zien.

Teun van Pelt, 's-Hertogenbosch

Teun van Pelt Sport is sinds 1964 een vertrouwd begrip op de Hinthamerstraat 135 in ’s-Hertogenbosch. Met hockey, tennis en padel hebben ze een uitgebreid assortiment.

Hier hebben we de complete winkel onder handen genomen om de producten nog beter te kunnen verlichten. We hebben gebruikt gemaakt van tracklights en Led-Panels.

BlondByFashion, Vught

BlondbyFashion is een conceptstore die een ruim aanbod bieden hebben van uiteenlopende en betaalbare collecties. Van chic tot hip en van classy tot comfy. Wekelijks maken zij voor jullie een selectie van de leukste musthaves uit binnen en buitenland. Je shopt een complete look online of kom gezellig langs in hun winkel in Vught.

Hier hebben wij voor het nieuwe pand het complete pand verlicht met een zwarte trackrail met bijbehorden verlichting.

De Slijter, Vught

De Slijterij van Vught wel genoemd. Met heel veel merken en smaken hebben zij een reuze assortiment en altijd genoeg keuze.

Hier hebben wij complete verlichting toegepast om de verschillende flessen nog beter naar voren te laten komen en die kleurechtheid te verhogen. Doormiddel van verschillende lichten toe te passen is het een prachtige winkel geworden

Apotheek de Schanswiel,
's-Hertogenbosch

Hier hebben wij het volledige pand met onze verlichting mogen vernieuwen. De oude verlichting hebben we vervangen voor onze Led-Panels 60x60

Vekemans, Nieuwegein

In de Showroom in Nieuwegein hebben wij de bestaande verlichting vervangen door onze Led-Verlichting. Door het toevoegen van onze verlichting hebben de schoenen een vele duidelijkere kleurechtheid gekregen.

Fysio 4, 's-Hertogenbosch

Fysio 4 Den Bosch beschikt in haar vestiging over moderne en goed ingerichte fitnessruimtes. Cliënten kunnen hier werken aan hun revalidatie, conditie of herstel. Dit gebeurt onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Hier hebben wij de fitnessruimte opnieuw mogen indelen en verlichten voor de allerbeste en hoogste lichtkwaliteit.


Remmers Kapsalon,
's-Hertogenbosch

Bij Remmers Kapsalon hebben wij alle aandacht en tijd voor u.
Bent u toe aan een ander kapsel, een andere kleur of wilt u gewoon geknipt worden? Wij geven u graag een persoonlijk advies.

WhyLed staat ook voor een goed persoonlijk en professioneel advies.

Wij hebben hier de complete kapsalon mogen verlichten. Doormiddel van het toepassen en gebruiken van beweegbare downlighters kunnen de lampen altijd de juiste plek goed belichten. Hierdoor krijgt de klant bij elke knipbeurt in het juiste licht gezet.

Van Nunen, Oirschot

Dierenspeciaalzaak & Kooi- en kennelbouw van Nunen is een familiebedrijf dat al meer dan 35 jaar bestaat door zijn deskundig advies en zijn ruime sortering. In hun winkel vindt u meer dan 3000 m² dierplezier voor uw huisdier. Zij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan dieren, dierenverblijven en dierenbenodigdheden aan.

Wij hebben het hele pand mogen verlichten waardoor mensen nu met het beste zicht door deze prachtige zaak kunnen lopen.

La Jeunesse, Son en Breugel

Kapsalon la jeunesse vindt u in het centrum van Son en Breugel aan de Nieuwstraat 44.

Het team van Kapsalon La Jeunesse staat garant voor persoonlijke aandacht en geeft u professioneel advies op maat. Wilt u eens een totaal andere coupe? Laat u dan door hun adviseren over wat het beste bij u past.

Voor een knipbeurt moet elke klant in het juiste en beste licht zitten. We hebben gebruikt gemaakt van spotjes in het plafond en verlichting om de werkplekken op zijn best te verlichten.

Kapsalon Shabo, Eindhoven

Het toepassen van de Led-Panels 120x30 geeft het juiste licht aan iedere knipbeurt. De klant moet tevreden zijn met zijn kapsel en daardoor is goed licht van belang om in te werken.

LEF, Apeldoorn

Een leuke en erg sfeervolle kleding winkel. Doormiddel van het toevoegen van de tracklight hebben wij nog meer sfeer weten te creeëren in deze prachtig aangekleede winkel.

LAS-Feestartikelen,
's-Hertogenbosch

Een 75 jaar oude onderneming die al jaar en dag gevestigd is in 's-Hertogenbosch. Met de verhuur en verkoop van feestartikelen door heel Nederland.

Wij hebbenhier de volledige winkel mogen verlichten. We hebben gebruik gemaakt van de 120x30 Led-Panels.

Piccolino, 's-Hertogenbosch

Uitgebreide collectie (kinder)schoenen. Van diverse topmerken en al meer dan 35 jaar specialist in (kinder)schoenen.

Hier hebben wij de volledige verlichting mogen verzorgen. De oude verlichting vervangen en gloednieuw Led erin.

Intersko Schoenen, Best

Een specialist op het gebied van comfort schoenen voor dames en heren. Daarnaast verkopen ze ook veel andere soorten schoenen.

De winkel opnieuw ingedeeld voor de juiste lichtkwaliteit en lichtsterkte op de juiste plekken.

We hebben gebruikt gemaakt van Led-Panels 60x60 en tracklights.

De Oude Toren, Eindhoven

Hengelsport speciaalzaak De Oude Toren is al meer als 30 jaar een begrip in Eindhoven. Je kunt hier terecht voor de meest uiteenlopende vragen op het gebied van vissen, hengels en andere benodigdheden.

Hier hebben wij het de oude verlichting mogen vervangen door mooie, nieuwe Led-Verlichting.

Pim Volgers, Leerdam

Tandprothetische praktijk Volgers. U kunt bij hun terecht voor het aanmeten van onder andere kunstgebitten, klikgebitten, plaatjes en frames. Ook voor reparaties en correcties aan bestaande protheses óf vrijblijvend advies zijn zij u daarnaast graag van dienst.

Hier hebben wij de volledige praktijk opnieuw verlicht, mensen die deze werkzaamheden uitvoeren moeten in goed licht werken om fouten te voorkomen. Hierdoor is goed licht van groot belang.