Telefoon: +31(0)73 - 785 49 04 | E-mail: info@whyled.nl | Contact

Scholen


Driestar College, Gouda

Het Driestar College is een christelijke school voor voortgezet onderwijs op reformatorische grondslag. De hoofdvestiging staat in Gouda. De school heeft nevenvestigingen in Leiden en Lekkerkerk en verzorgt opleidingen voor praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo.

Wij hebben Het Driestar College mogen verlichten met onze LED-Panels

ROC Gilde, Roermond

Meer dan 10.000 studenten. Maar liefst 15 scholen. Verdeeld over 7 gemeenten in Limburg. Bij Gilde Opleidingen bieden ze kleinschalig onderwijs. Vakgericht. Op maat.

In Roermond hebben wij de lokalen en de gangen voorzien van LED-Panels 60x60cm.

Heerbeeck College, Best

Het Heerbeeck College is een school voor het voortgezet onderwijs en maakt samen met het Kempenhorst College in Oirschot deel uit van de stichting Katholieke Scholengroep voor Voortgezet Onderwijs Best-Oirschot

Bij het Heerbeek College in Best hebben wij de klaslokalen voorzien van Led-Panels 120x30 en de gymzaal voorzien High Power Led-Tubes.


Kempenhorst College, Oirschot

Het Kemperhorst College is een school voor het voortgezet onderwijs school waar ze het vmbo aanbieden. Samen met het Heerbeek college vormen deze scholen de stichting katholieke scholengroep voor voortgezet onderwijs Best-Oirschot.

Deze school hebben wij mogen verlichten met onze LED-Panels

Het Kempenhorst College beschikt in enkele lokalen ook ons Bright Learning Programma.

www.brightlearning.school