Telefoon: +31(0)73 - 785 49 04 | E-mail: info@whyled.nl | Contact

Zorg


Dé Adviseur op het gebied van verduurzaming in de zorg.

Op het gebied van zorg hebben wij een specialist die zich al jaren de weg kan vinden binnen de zorgwereld. John spreekt de taal van de zorgspecialisten en herkent daardoor knelpunten. Hij adviseert op een eerlijk en hoog niveau.

John Thissen

jt@whyled.nl

06 37407557

Telefoon: +31(0)73 - 785 49 04 | E-mail: info@whyled.nl | Contact

Apotheek Schanswiel,
's-Hertogenbosch

Hier hebben wij het volledige pand met onze verlichting mogen vernieuwen. De oude verlichting hebben we vervangen voor onze Led-Panels 60x60

Interfoot, Leerdam

Hier heeft WhyLed de bestaande verlichting vervangen door nieuwe Led-Panels 60x60.

Pim Volgers Tandprothiek, Leerdam

Tandprothetische praktijk Volgers. U kunt bij hun terecht voor het aanmeten van onder andere kunstgebitten, klikgebitten, plaatjes en frames. Ook voor reparaties en correcties aan bestaande protheses óf vrijblijvend advies zijn zij u daarnaast graag van dienst.

Hier hebben wij de volledige praktijk opnieuw verlicht, mensen die deze werkzaamheden uitvoeren moeten in goed licht werken om fouten te voorkomen. Hierdoor is goed licht van groot belang.

St Annaklooster, Verpleeghuis Eikenburg Eindhoven

Hier hebben wij led strips op de akoestoestische plafondplaten gemonteerd, ook hebben we downlighters geïnstalleerd. Verder hebben we ceilinglights in de gangen opgehangen en hebben we een homer kantoorlamp geplaats voor de ideale verlichting voor het uitvoeren van werkzaamheden in kantoor.