@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

RGB Tafellamp IP65

 52,00 excl.BTW |  62,92 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 3 jaar garantie
  • IP 65
  • Levensduur 40.000 uur
  • Afmetingen Ø135×190 mm
  • Bereik 8-10 uur
, , , ,

RGB Tafellamp IP65

De tafellamp  RGB Led Draagbaar voor Buiten met USB Oplaadbare Accu  combineert een modern en minimalistisch design met een hoogwaardige afwerking. Het valt op door zijn eivormige structuur en opalen diffuser.

Kenmerken van de Tafel lamp RGB LED Draagbaar voor Buiten met USB Oplaadbare Accu

De tafellamp  RGB Led Draagbaar voor Buiten met USB Oplaadbare Accu heeft een geïntegreerde 2,5W LED lichtbron, is perfect voor gebruik buitenshuis en hoeft niet permanent op het lichtnet te worden aangesloten omdat het is uitgerust met een oplaadbare batterij. Het bevat een aan/uit-knop aan de onderkant en een knop om de verschillende standen van de lamp te bedienen.

Het bevat een aan/uit-knop aan de onderkant en een knop om de verschillende standen van de lamp te bedienen. Om de lamp aan te zetten, moet u de knop ongeveer 3 seconden ingedrukt houden, en u kunt de kleur veranderen door snel op dezelfde knop te drukken.

U kunt de kleur en de intensiteit van de lamp regelen en kiezen uit 4 modi (flits, stroboscoop, gezicht, zacht). Inclusief oplader en afstandsbediening (batterijen voor afstandsbediening niet inbegrepen).

Wijdverbreid gebruikt in omgevingen zo gevarieerd als eetkamers, slaapkamers, keukens, kantoren, woonkamers, restaurants, cafés, enz.

Ontdek alle decoratieve mogelijkheden die het assortiment LED tafellampen die onze online winkel LEDKIA biedt.

 

 

Bekijk ook onze andere tafellampen: https://whyled.nl/tafellampen-2/

Bekijk ook onze facebook pagina: https://www.facebook.com/WhyLed

Garantie

IP Waarde

Levensduur

Scroll naar boven