.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

Romy – Wandlamp – 35 Watt/ 2x 35 Watt

 51,24 excl.BTW |  62,00 incl BTW.

Snelle levertijd
  • Kleur: Antraciet
  • Aluminium/ Glas
  • 35W/ 2x35W
  • 70 x 78 mm x H.100 mm/ 70 x 78 mm x H.165 mm
  • 5 Jaar garantie
Onder verlichting Onder & Boven verlichting +€ 10,00
, , , , ,

Een Prachtig Verlichtingsstuk: De Romy Vierkante/Rechthoekige Wandlamp

In het rijk van verlichtingsoplossingen die zowel elegantie als functionaliteit belichamen, schittert de Romy Vierkante/Rechthoekige Wandlamp als een ware ster. Deze lamp is niet zomaar een bron van licht; het is een verfijnd kunstwerk dat de ruimte verrijkt met zijn sublieme ontwerp en veelzijdige functionaliteit.

Een Subtiele Gloed van Verfijning:

De Romy wandlamp schenkt een subtiele, maar onmiskenbaar elegante gloed aan de onderkant. Deze verlichtingsaanpak creëert een sfeer van verfijning en rust, waardoor elke ruimte een gevoel van warmte en comfort krijgt. Of het nu gebruikt wordt als functionele verlichting of om een uitnodigende ambiance te creëren, de Romy wandlamp vervult zijn rol met ongeëvenaarde gratie.

Verlichting Op Maat: Enkelzijdig en Dubbelzijdig Lichtopties:

Wat de Romy lamp echt opmerkelijk maakt, is de keuze die het biedt tussen twee verschillende verlichtingsopties. In zijn standaardconfiguratie schijnt de lamp enkelzijdig aan de onderkant, een ingetogen en toch opvallend statement. Maar voor wie meer diepte en dimensie wil toevoegen aan de verlichting, is er de mogelijkheid om te upgraden naar een dubbelzijdige lichtconfiguratie met een bescheiden toeslag van slechts 10 euro. Dit geeft de Romy wandlamp de veelzijdigheid om zowel aan de bovenkant als aan de onderkant licht uit te stralen, waardoor een uitgebalanceerd samenspel van licht ontstaat dat elke hoek van de ruimte omhult.

Materialen die Tijdloosheid Uitstralen:

De Romy wandlamp is vervaardigd met een streven naar duurzaamheid en verfijning. Het gebruik van hoogwaardig aluminium en glas als constructiemateriaal zorgt niet alleen voor een stevig en robuust ontwerp, maar draagt ook bij aan de tijdloze esthetiek van de lamp. Dit resulteert in een verlichtingsstuk dat niet alleen functioneel is, maar ook visueel aantrekkelijk, en dat moeiteloos opgaat in uiteenlopende interieurontwerpen.

Perfecte Afmetingen voor Harmonie:

Met afmetingen van 70 x 78 mm x H.100 mm en 70 x 78 mm x H.165 mm, heeft de Romy lamp een uitgebalanceerde omvang die een harmonieuze integratie in verschillende ruimtes mogelijk maakt. Of het nu een bescheiden gang is of een uitgestrekte woonkamer, de Romy wandlamp past zich aan en versterkt de visuele aantrekkingskracht van de omgeving.

Optimale Verlichting voor Elke Sfeer:

De Romy wandlamp wordt aangeboden in twee varianten qua wattage: 2x35W en 35 Watt. Deze keuze in verlichtingsvermogen stelt gebruikers in staat om de perfecte lichtintensiteit te kiezen die past bij de specifieke sfeer en functionaliteit van de ruimte. Of het nu gaat om een heldere, functionele verlichting of een zachte, ontspannende ambiance, de Romy lamp past zich moeiteloos aan.

Duurzaamheid tegen Elementen: IP65-classificatie:

Een van de opvallende eigenschappen van de Romy wandlamp is de IP65-classificatie. Dit betekent dat de lamp stofdicht is en bestand is tegen waterstralen uit elke hoek. Dit maakt het een veelzijdige optie die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties of de duurzaamheid.

Vertrouwen in Kwaliteit: 5 Jaar Garantie:

De Romy wandlamp wordt geleverd met een indrukwekkende garantie van 5 jaar. Dit getuigt van het vertrouwen van de fabrikant in de kwaliteit en duurzaamheid van hun product. Het biedt de gebruiker ook de gemoedsrust dat hun investering wordt ondersteund en beschermd.

Een Meesterwerk van Verlichting en Design:

In conclusie is de Romy Vierkante/Rechthoekige Wandlamp niet alleen een functionele verlichtingsoplossing, maar een verfijnde verlichtingsoplossing die de grenzen van esthetiek en veelzijdigheid overschrijdt. Of het nu wordt ingezet om een artistieke sfeer te creëren, een praktische leeshoek te verlichten of een gastvrije ambiance te scheppen in buitenruimtes, de Romy lamp doet het allemaal met een uitmuntende mix van verfijning en functionaliteit. Met zijn elegantie, aanpasbare verlichtingsopties, hoogwaardige materialen en garantie belichaamt de Romy lamp de belofte van tijdloze klasse en doelmatige verlichting.

Bekijk hier al onze Wandlampen: https://whyled.nl/product-category/led2/led2-wandlampen/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV

Materiaal

Afmetingen

,

Wattage

,

IP Waarde

Garantie

Scroll naar boven