.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

SMART | LED MODULE | RGB+CCT | 5W

 26,11 excl.BTW |  31,59 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 5 Watt
  • 80 Lumen per watt
  • Cr: >80Ra
  • 30.000 Branduren
  • 2 jaar garantie

Beschikbaar via nabestelling

Product omschrijving

SMART 5W LED MODULE RGB+CCT

Met deze led module RGB+CCT pas je jouw verlichting geheel naar wens aan. De smart led module is uitgerust met een innovatieve app waarmee je vanuit de slaapkamer, op jouw werk of in het buitenland jouw verlichting aan en uit kan zetten. De lamp heeft met een Kelvin van 3000 tot 6000K een zeer breed bereik waardoor je het licht in huis of op het kantoor altijd naar wens in kan stellen. De efficiënte led driver zorgt voor een zeer hoge totale lichtopbrengst waardoor er slechts een klein aantal led modules nodig zijn om een grote ruimte van verlichting te voorzien. De 5 watt lamp heeft een totale lichtopbrengst die gelijk staat aan die van een 40 watt gloeilamp.

Dimbaar

Deze lamp is dimbaar. Dit wil zeggen dat de hoeveelheid licht eenvoudig naar wens afgesteld kan worden via een schakelaar, of via de bijbehorende app.

Multicolor

Gebruik de multicolor led module als feestverlichting wanneer het jou uitkomt. Met de app stel je zelf een kleur naar wens in, wat het een ideale lamp maakt voor feestjes. Hierdoor is feestverlichting overbodig.

Brede gradenbundel

Door de brede gradenbundel van 120º heeft de led module een zeer groot bereik. Het grote bereik zorgt voor een evenredige verspreiding van het licht. Door de grote gradenbundel is de module ook uitermate geschikt voor kantoren, magazijnen en recepties.

Levensduur

CRI

Doorsnede (mm)

Garantie

Gradenbundel

IP Waarde

Lichtkleur

Keurmerken

Voltage

Wattage

Scroll naar boven