.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

Tuinspot Vetusta LED met Spike IP65 10W

 20,28 excl.BTW |  24,54 incl BTW.

Snelle levertijd

Tuinspot Vetusta LED met Spike IP65 10W

De Vetusta IP65 10W LED Tuinspot met Spike is de ideale aanvulling voor het verlichten van tuinen en andere buitenruimtes.

Deze Spotlight biedt een helderheid van 700 lumen, wat voldoende is om te dienen als decoratieve en bakenverlichting in tuinen, paden, ingangen of patio’s. Hij werkt rechtstreeks op 220V en het licht dat hij uitstraalt wordt verspreid onder een openingshoek van 30º. Dankzij de kantelbare kop kan het licht in de gewenste richting worden gericht.

De Vetusta IP65 10W LED Spotlight met Spike wordt geïnstalleerd door hem rechtstreeks in de grond te steken, zodat hij heel gemakkelijk in de tuin of in een bloempot op het terras te plaatsen is. Met de LED Spotlight met Spike Vetusta IP65 10W die wij presenteren op onze website kunt u genieten van de beste buitenverlichting.

Benieuwd naar onze andere producten in tuinverlichting?

https://whyled.nl/product-category/tuinverlichting/

Voltage

Stralingshoek

Levensduur

Scroll naar boven