.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

Tafellamp Kivuli 3W

 45,00 excl.BTW |  54,45 incl BTW.

Snelle levertijd
  • 5 jaar garantie
  • IP 54
  • Bereik 5 uur
  • Levensduur 50.000
  • 3000 Kelvin
, , , ,

Tafellamp Kivuli 3W

 

De lamp combineert een modern design met een hoogwaardige afwerking. Hij valt op door zijn prismavormige structuur en door zijn draagbaarheid dankzij de geïntegreerde batterij.

Kenmerken van de lamp

De LED tafellamp voor buiten met USB oplaadbare accu heeft een eenvoudig ontwerp dat een moderne touch geeft aan de plaats. Deze tafellamp geeft een hoge lichtkwaliteit dankzij de diffuser. Dankzij de oplaadbare batterij kunt u deze draagbare lamp gebruiken zonder dat u hem op het lichtnet hoeft aan te sluiten via de meegeleverde USB-C kabel. Het wordt veel gebruikt in uiteenlopende omgevingen zoals eetkamers, slaapkamers, keukens, kantoren, woonkamers, restaurants, cafés, enz.

*Met een druk op de knop van de lamp wordt het licht op 100% ingeschakeld, als we de knop ingedrukt houden verminderen we het licht geleidelijk tot een minimum van 20% en om het uit te schakelen volstaat het om nogmaals op de knop te drukken.

 

Bekijk ook onze andere tafellampen: https://whyled.nl/tafellampen-2/

Bekijk ook onze facebook pagina: https://www.facebook.com/WhyLed

Wattage

Garantie

IP Waarde

Lichtkleur

Scroll naar boven