.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

Tafellamp LED 3W

 44,60 excl.BTW |  53,97 incl BTW.

Snelle levertijd
  • Accu: 8 uur
  • 3 jaar garantie
  • IP 20
  • Afmetingen: 380xØ110 mm
  • 3000 Kelvin
, , , ,

Tafellamp LED 3W

Deze Tafellamp LED 3W Draagbaar van Metaal met  is perfect voor het decoreren van verschillende ruimtes dankzij het ontwerp, dat een vleugje persoonlijkheid geeft aan verschillende kamers.

Kenmerken van deTafellamp LED 3W

Door de vervaardiging van hoogwaardige materialen zoals metaal is het een duurzame lamp die tegen een stootje kan. Bovendien is hij door zijn compacte formaat heel gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Hij heeft IP20 bescherming, wat betekent dat hij alleen voor gebruik binnenshuis is. We kunnen kiezen uit vijf verschillende kleuropties of prints, deze opties zijn in wit, zwart, goud of versierd met twee prints die een vos en een leeuw illustreren. Deze laatste zijn perfect voor de jongste leden van het gezin, omdat het vrolijke ontwerp in combinatie met de functionaliteit van de lamp een ruimte zoals een slaapkamer tot een speciale plek zal maken.
In de doos vind je een USB-Type C kabel, waarmee je de lamp gemakkelijk kunt opladen in elke ruimte waar een stopcontact aanwezig is.

In het bovenste gedeelte zit een touch-knop waarmee je de lamp kunt in- en uitschakelen en de intensiteit kunt regelen tot een minimum van 20% van de lichtsterkte. Als je nogmaals op de knop drukt, wordt de intensiteit geregeld tot 100%.

 

Bekijk ook onze andere tafellampen: https://whyled.nl/tafellampen-2/

Bekijk ook onze facebook pagina: https://www.facebook.com/WhyLed

Kleurtemperatuur

Scroll naar boven