.e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+4):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } @media screen and (max-height: 1024px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+3):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } } @media screen and (max-height: 640px) { .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload), .e-con.e-parent:nth-of-type(n+2):not(.e-lazyloaded):not(.e-no-lazyload) * { background-image: none !important; } }

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Search
Close this search box.

Tomy – Wandlamp – 4,5 Watt/ 2x 4,5 Watt

 80,06 excl.BTW |  96,87 incl BTW.

Snelle levertijd
  • Kleur: Antraciet
  • Aluminium/ Glas
  • 4,5W/ 2x 4,5W
  • 3000K
  • > 80Ra
  • 30.000 Branduren
  • 100 x 100 mm x H.100 mm
Onder verlichting Onder & Boven Verlichting +€ 10,00

Tomy Vierkante Wandlamp: Een Prachtig Luminair voor Tuinverlichting

In de wereld van verlichtingselementen voor buitenruimtes komt de Tomy Vierkante Kubus Wandlamp naar voren als een waardevol stuk dat zowel esthetiek als functionaliteit in zich verenigt. Deze lamp gaat verder dan alleen een bron van verlichting zijn; het is een statement van stijl en een lichtgevende aanvulling op je tuinlandschap.

Verlichting als Sfeermaker:

De Tomy wandlamp is doordrenkt van subtiliteit en elegantie. Het straalt een zachte gloed van licht uit aan de onderkant, wat een sfeer van warmte en comfort creëert. Deze zachte verlichting voegt een vleugje rust toe aan je tuin, en terwijl het een functioneel doel dient, verheft het ook de visuele aantrekkingskracht van de ruimte. De Tomy lamp dient als een weergaloze verlichtingsoplossing en transformeert zichzelf in een kunstwerk dat je buitenruimte siert.

Personaliseer je Verlichting: Enkel- en Dubbelzijdige Verlichtingsopties:

Echter, de ware magie van de Tomy lamp ligt in zijn aanpasbaarheid. In de standaardconfiguratie straalt de lamp enkelzijdig licht uit aan de onderkant, wat een subtiele ambiance creëert. Maar hier houdt het avontuur niet op. Met slechts een kleine investering van 10 euro kan de Tomy lamp worden opgewaardeerd naar een dubbelzijdige verlichtingsopstelling, waarbij zowel de boven- als onderkant van de lamp worden verlicht. Deze aanpassingsmogelijkheid verandert de Tomy lamp in een veelzijdig lichtinstrument dat moeiteloos inspeelt op verschillende stemmingen en behoeften.

Hoogwaardig Materiaalgebruik:

De Tomy lamp is vervaardigd met vakmanschap en zorgvuldige materiaalkeuze. Gemaakt van hoogwaardig aluminium en glas, straalt de lamp niet alleen duurzaamheid uit, maar voegt het ook een vleugje verfijning toe aan het design. De synergie tussen deze materialen resulteert in een uitgebalanceerde combinatie van stevigheid en esthetiek. Hierdoor is de lamp niet alleen een functioneel element, maar ook een visuele blikvanger die bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht van je tuin.

Afmetingen voor Impact:

Met afmetingen van 100 x 100 mm x H.100 mm is de Tomy lamp ontworpen om aanwezig te zijn zonder overdreven dominant te zijn. De kubusvormige structuur voegt een hedendaags tintje toe aan het ontwerp, terwijl de verhoudingen met precisie zijn afgestemd om een harmonieus visueel effect te bereiken. Hierdoor past de Tomy lamp naadloos in een scala aan ruimtes, van intieme hoeken tot uitgestrekte buitenzones, en biedt het een verrijking zonder overweldigend te zijn.

Toonaangevende Verlichtingstechnologie:

Met een wattage van 2x 4,5W en 4,5W biedt de Tomy lamp een uitstekende balans tussen helderheid en energie-efficiëntie. De kleurtemperatuur van 3000K zorgt voor een warm wit licht dat zowel comfort als functionaliteit combineert. Een Colour Rendering Index (CRI) van >80Ra garandeert bovendien dat de kleuren natuurgetrouw worden weergegeven, wat essentieel is voor een verlichting die de ware uitstraling van je tuin vastlegt.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:

De Tomy lamp is niet alleen ontworpen om te schijnen, maar om dit te blijven doen gedurende vele jaren. Met een levensduur van 30.000 uur staat de lamp garant voor langdurige prestaties. De IP65-classificatie is een getuigenis van zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor buitengebruik zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Gemoedsrust met Garantie:

De Tomy Vierkante Kubus Wandlamp wordt geleverd met een royale garantie van 5 jaar. Dit benadrukt niet alleen de kwaliteit en betrouwbaarheid van de lamp, maar biedt ook gemoedsrust aan de eigenaar. Met deze garantie kun je vol vertrouwen genieten van de verlichting en de visuele pracht die de Tomy lamp aan je tuin toevoegt.

Een Kunstwerk in Verlichting:

De Tomy Vierkante Kubus Wandlamp gaat verder dan conventionele buitenverlichting. Het transformeert zichzelf tot een kunstwerk dat de verlichting van je tuin naar een hoger niveau tilt. Met zijn aanpasbare lichtopties, hoogwaardige materialen, doordachte afmetingen en betrouwbare garantie, belichaamt de Tomy lamp niet alleen verlichting, maar ook een visueel en functioneel meesterwerk. Het creëert een lichtgevend tableau in je tuin, waar stijl en functionaliteit harmonieus samenkomen.

Bekijk hier al onze Wandlampen: https://whyled.nl/product-category/led2/led2-wandlampen/

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan op: https://www.facebook.com/WhyLedBV

Materiaal

Afmetingen

Wattage

,

Kleurtemperatuur

CRI

Levensduur

IP Waarde

Garantie

Scroll naar boven