@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tuinspot Meillion RGB Solar LED met Spike IP65

 26,28 excl.BTW |  31,80 incl BTW.

Snelle levertijd

Tuinspot Meillion RGB Solar LED met Spike IP65

Deze Meillion RGB Solar LED Tuinspot met IP65 spike bevat LED technologie die wordt aangedreven door een zonnepaneel waarmee u de 1800 mAh batterij kunt opladen, zodat het niet op het lichtnet hoeft te worden aangesloten.

De spike van de spot kan worden verwijderd, zodat hij op oppervlakken zoals een muur kan worden geïnstalleerd. De IP65 bescherming garandeert een hoge bescherming tegen water en een goede werking buitenshuis. Om IP65 bescherming te behouden, moet de klant ervoor zorgen dat alle geleverde onderdelen goed zijn bevestigd en beveiligd. De kleuren branden willekeurig zonder optie om van kleur te veranderen.

Ga een stap verder op de weg naar energie efficiëntie met de Meillion Solar RGB LED Tuinspot met IP65 met Spike en doe mee met de revolutie van schone energie.

Benieuwd naar onze andere producten in de tuinverlichting?

https://whyled.nl/product-category/tuinverlichting/

Stralingshoek

Scroll naar boven