@font-face{font-family:Inter;font-style:normal;font-weight:300 900;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/Inter-VariableFont_slnt,wght.woff2') format('woff2');font-stretch:normal;} @font-face{font-family:Cardo;font-style:normal;font-weight:400;font-display:fallback;src:url('https://whyled.nl/wp-content/plugins/woocommerce/assets/fonts/cardo_normal_400.woff2') format('woff2');}

Van 22 juli t/m 2 augustus zijn wij gesloten wegens vakantie.

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tuinspot Vetusta LED met Spike RGB IP65 5W

 34,15 excl.BTW |  41,32 incl BTW.

Snelle levertijd

Tuinspot Vetusta LED met Spike RGB IP65 5W

De Vetusta IP65 RGB 5W LED Tuinspot met Spike is de ideale aanvulling voor het verlichten van tuinen en andere buitenruimtes.

Deze Spotlight biedt een helderheid van 350 lumen, wat voldoende is om te dienen als decoratieve en bakenverlichting in tuinen, paden, ingangen of patio’s. Hij werkt rechtstreeks op 220V en het licht dat hij uitstraalt wordt verspreid onder een openingshoek van 30º. Dankzij de kantelbare kop kan het licht in de gewenste richting worden gericht. De spotlight verandert om de paar seconden van lichtkleur.

De Vetusta IP65 RGB 5W LED Tuinspot met Spike wordt geïnstalleerd door hem rechtstreeks in de grond te steken, zodat hij heel gemakkelijk in de tuin of in een bloempot op het terras te plaatsen is.

Met de LED Tuinspot met Spike Vetusta IP65 RGB 5W die wij presenteren in onze online verlichtingswinkel kunt u genieten van de beste buitenverlichting.

Benieuwd naar onze andere producten in de tuinverlichting?

https://whyled.nl/product-category/tuinverlichting/

Voltage

Materiaal

Levensduur

Stralingshoek

Scroll naar boven